Част 2 – 16 креативни идеи за дизайн на детска стая за момче

В нашата втора част, ще се фокусираме върху важните неща 🙂 Ако сте пропуснали нашата първа част, можете да я видите тук -> креативни идеи за дизайн на детска стая за момче

Фокусирайте се на забавното

Вашият малък мъж расте. Неговите интереси се променят, както и неговите нужди. Ако не сте обновявали пространството му от дните на яслата, шансовете стаята да се нуждае от обновяване са големи.

Кътче за костюми

Кой казва, че играта с преобличането е само за момичета! Помогнете на малкия си човек да съживи неговите герои с този креативен ъгъл за костюми, който е изцяло момчешки.

Таванска стая

Вграденото таванско помещение, оборудвано с удобни места за сядане и проста система с макари за изтегляне на закуски и съкровища, е истинска детска мечта. Черната, бялата и зелената цветова схема, събрана от дизайнерите зад Kemp Hall Studios, дава тънко загатване към друга страст на своите клиенти: футбол.

Започни играта

Със своите полирани дървени подове, вградено вътрешно осветление и баскетболен кош, монтиран на стена, това креативно спортно-тематично пространство, видяно в Architectural Art Designs, прилича повече на баскетболно игрище за шампионатни мачове, отколкото на спалня за малко момче! Умело, стилно и изработено около забавлението, този умен дизайн е истински победител!

Влаково време

Нищо не създава настроение за пространство с влакова тематика, така както на тракането от малките колела по миниатюрните релси!

С добавянето на рафтове към периметъра на спалнята на момчето, майката и дизайнер, Kate от Chic on a Shoestring, намери идеалния начин да включи страстта на сина си към влаковете към едно изтънчено пространство, което ще го отведе отвъд детството и до следващата спирка.

Гумен стол

Ако нещо може да задържи малко момче на стола, това са тези свежи и супер креативни места за сядане, направени от истински, износени автомобилни гуми.

Магнитна стена за коли

Имате си работа с фанатик на колички? Запазете реда на тези миниатюрни колички с тази умна и атрактивна идея за съхранение. Просто монтирайте магнитна лента към стената в стаята на своето дете и организирайте количките както си искате.

Идеи за цвят

Дайте на стаята на малкия си цветен тласък с тази забавна и лесна обработка на стената. Един галон боя и някаква маскираща лента е всичко, което ще ви бъде необходимо, за да пресъздадете това игриво пространство, представено на Hibou Homes.

Започвайки около две трети от стената, използвайте лентата, за да създадете драматична, подобна на планина разделителна линия. След това боядисвайте зоната под линията в удебелена сянка, оставяйки последната трета от стената бяла.

Дом в ранчото

Това грубовато, западно убежище е идеалното място за уморен каубой, който да отпочине след тежък ден. Широко облицована, рециклирана дървесина за плевня, приложена както към стените, така и към тавана, придава автентичен дизайн на помещението.

„Дървената облицовка го прави уютно и добавя характер“, обяснява дизайнерът Jeanie Claughton, „а класическите, подходящи за епохата аксесоари, като античния салон, се оказаха перфектният завършек.“

Търсите още вдъхновение? Посетете нашите категории за идеи за дневна и идеи за декорация на вашият дом. Благодарим ви.