16 креативни идеи за дизайн на детска стая за момче

Чудите се откъде да започнете?

Най-добрият начин да създадете стая, която вашето малко момче ще обича, е да започнете от неговите страсти. Започнете с нещата, които той обича, добавете здравословна доза забавление и оставете достатъчно място за разрастване.

Ако работите с ограничен бюджет, стремете се към гъвкавото пространство – нещо, което включва настоящите интереси на сина ви, но има достатъчно изтънченост, за да го отведе до колежа.

Имате ли малко повече време и пари, с които да работите? Помислете за всичко, което искате да изпробвате, с едно сложно тематично пространство. Каквото и да изберете, не забравяйте да държите фокуса върху играта. В крайна сметка, те са млади само веднъж.

Нуждаете се от малко вдъхновение в дизайна? Тези 16 идеи за забавни и креативни стаи за момчета ще ви накарат да искате отново да сте дете!

Игрално пространство

детска-стая-момче-игра

Това забавно таванско пространство, проектирано от полската архитектурна фирма Razoo и забелязано на архитектурния дизайн Aranzacje, е идеално за екшън-момчето, което просто не може да стои мирно! Има люлка, въже за катерене и въжена стълба, която води до окачен хамак. Здравото дървено бюро с мрежа се явява и като футболна врата, а удобните барбарони предлагат допълнителни места за сядане, които лесно могат да бъдат преместени, когато играта започне.

В далечна, далечна галактика

детска-стая-момче

Вземайки подценявания подход, стаята на момчето, вдъхновена от Star Wars, създадена от Mallory и Savannah от Classy Clutter, е перфектната комбинация от забавление и изтънченост, включваща вечни цитати от филми, любими герои и готини колекционерски вещи в чист, светъл, съвременен. дизайн, който този малък джедай със сигурност ще обича за години напред.

Играй сега (Спи по-късно)

детска-момче-стая

Отчасти двуетажно легло, отчасти игрална площадка, това атрактивно и творческо вградено вградено легло, забелязано в My Home Project, е забавно.

Не разполагате с бюджет за вградено легло? Превърнете второ ръка двуетажно легло в основа на дизайна, като заковавате шперплат директно в рамката му. (Просто се уверете, че леглото е захванато.)

Големият лагер

Вашата малчуган обича ли природата? Внесете природата вътре с тази вдъхновена от  горски лагер уютна спалня, забелязана от Daisy May Belle на Nashville Parade of Homes! Рециклирана дървесина и органичните клони придават на това балдахиново легло мъжественото излъчване, а селските цветове и тъкани придават перфектно дървесно докосване.

Стая с гледка

детска-стая-гледка

Удивителен планински изглед доминира в това смело рустик пространство, проектирано от стилиста Meta Coleman и забелязано в популярния блог за дизайн, A Cup of Jo.

Персонализираният тапет за стена, проектиран от талантливите графични художници в „Rebel Walls“, е създаден с черно-бяла снимка на Matterhorn, която Meta намира в eBay.

Просто разпиляване

Това игриво пространство, създадено от Anita Roll, прави математиката и науката допълнително забавни! Стените с дъска за рисуване, включващи превъзходни научни рисунки, придават перфектно докосване. Не забравяйте да оставите едната стена свободна, за да може вашият малък Айнщайн да напише собствените си научни диаграми и математически формули!

Забавен екшън пакет

детска-стая-момче-игра

С монтираната на тавана карго мрежа за катерене и свежа скейтборд / сърф тема, тази невероятна стая за момче, проектирана от художника на So-Cal и интериорен дизайнер Caryn Owen, е идеалното място за растящо дете просто да виси и да си почива.

Метрополос

Всеки супер герой трябва да има своето царство. Този млад кръстоносец прекарва нощите си, греейки в сиянието на собствения си Метрополис. Интелигентно изграденият градски пейзаж, създаден от художника Anita Roll, има мека постеля, която връща очертания град към живота само с едно превключване.

Очаквайте скоро нашата част втора. Ако търсите вдъхновение за вашата кухня или спалня, разгледайте тези категории в нашият сайт. Скоро ще имаме много интересни представения на интериорни дизайнери.