Хидро Старт – за прецизния ремонт на водопроводната система

Няма нищо по-лесно, но и по-трудно в същото време, да се занимаваме с поддръжката и ремонта на водопроводната система. Лесно е, защото винаги можем да извикаме добра ВиК фирма да извърши необходимите дейности, като с това нашият ангажимент приключва. Но е и трудно, тъй като много от уж „опитните“ майстори се оказват лаици, а на нас се пада трудната задача да се справяме с негативните последици – резултат от „сръчните“ ръце на водопроводчика!

Проучете добре пазара

ремонт

… и едва след това наемайте Вик фирма! Не бързайте, а се консултирайте с близки и приятели, които скоро са извършвали смяна на щрангове, или друг вид водопроводна дейност. Нека те споделят с Вас опита си, а ако нямат такъв, се доверете на коментарите в Интернет. В повечето случаи те са достатъчно ориентиращи ни, че да вземем лесно и бързо решение!

Ние от своя страна Ви препоръчваме да се доверите изцяло на фирма Хидро Старт, която е лидер в областта на водопроводните услуги. Там ще откриете всякакви видове водопроводни услуги като:

 • Смяна на щрангове;
 • Смяна на радиатори;
 • Подмяна и ремонт на водомери;
 • Монтаж на обзавеждане за баня (мивки, тоалетни чинии, бидета и др.);
 • Монтиране на бойлери и перални;
 • Изграждане на канализация и др.

Като добавим към цялото това разнообразие и ниските цени, то няма причина да се чудите дали да заложите на това наистина страхотно място! Без значение дали става дума за смяна на щрангове или друг вид ВиК услуга, Вие ще получите чудесно обслужване, перфектно изпълнение, също както и гаранция за дългосрочни резултати!

Смяна на щрангове

Подобен вид ВиК дейност е много, много важна за правилното функциониране на водопроводната система. Щранговете се делят на два вида:

 1. Хоризонтален щранг;
 2. Вертикален щранг.

И двата вида са от фундаментално значение за работата на ВиК системата. Точно затова трябва да винаги да бъдете бдителни за това тяхната изправност да е на ниво. Ако забележите, че нещо не е както трябва, задължително потърсете услугите на опитен водопроводчик, а защо не се обърнете директно към фирма Хидро Старт, която успешно ще се справи с всяка една възложена от Вас задача!

Как се извършва подмяната

Логично е да се интересувате как точно протича подобен вид ВиК ремонтна дейност. За да добиете представа дали водопроводчикът е на прав път, е добре да имате бегла представа за това в какво точно се състои смяната на щрангове. В общи линии, тя протича по следния начин:

 • Демонтаж на старите тръби и монтаж на новите;
 • Топлоизолация и допълнително укрепване;
 • Тест на системата и извозване на боклуците.

Горе долу това е процедурата по смяна на щрангове, но Вие няма да се ангажирате пряко с нея. От Вас е изисква само и единствено да се обадите на фирма Хидро Старт, за да заявите услугата, която искате да бъде извършена. Никога не забравяйте, че правилната работа на водопроводната система е много важна предпоставка да плащате реални сметки за потребление всеки месец, така че е във Ваш интерес да следите за нейната изправност!

Спирателен кран

Друг, много важен елемент от водопроводната система. Смяната на спирателния кран се извършва наред с тази на щрангове, като и в този случай професионалната намеса е задължителна… Спирателният кран е още познат и като „главен водопроводен кран“, като той може да бъде направен и от различни по вид материали:

 • Месинг;
 • Полипропилен;
 • Други материали.

Но без значение от кой точно вид е спирателният кран, екипът на Хидро Старт ще извърши неговия монтаж за кратко време и възможно най-прецизно.

Хидро Старт – Ваш верен партньор в поддръжката на ВиК системата

Както казахме и по-рано, фирми има колкото щете, но надеждни и винаги лоялни към клиентите си рядко могат да се намерят! В този ред на мисли, не Ви остава кой знае какъв избор… Насочете се към Хидро Старт още сега и се доверете напълно на това страхотно място. Имате какво да получите от него!