Полезни съвети при избор на градински мебели от Mr.Bricolage

мр бриколаж

Красивият и уютен за използване двор не е възможен без наличието на подходящите пластмасови или от ратан и дърво градински мебели. Нека видим отделните, предлагани в Бриколаж, видове и най-предпочитаните сред тях. Защо да не купуваме употребявани?

Какви видове градински мебели ще намерите в Бриколаж

Добре подбраните разновидности ще доведат до желания резултат, а именно да създадем на първо място красота и на второ функционалност. Това може да бъде постигнато чрез подбора и съчетанието на масите със столовете, пейките с шезлонгите за лятото, чадъра, осветлението и т.н. Когато са правилно съчетани и комбинирани се получава страхотна гледка, която несъмнено ще направи впечатление на всеки Ваш гост на двора.

В сайта на Бриколаж сме подготвили всичко това на едно място. Тук ще откриете градински мебели от ратан, дърво, пластмаса и какви ли още не. Те са изключително издръжливи на различните околни условия като дъждове, слънце, студ и сняг.

Кои са най-предпочитаните

Най-търсените градински мебели в Бриколаж са и най-използваните, като масите и столовете. След тях са шезлонгите и после всичко останало. Изключително търсени са дори и люлеещите се столове, които са невероятно удобни и добре съчетаващи се с околната природа. 

От цветовите варианти, доста популярни са тези, които естествено се допълват с растителността и околностите около тях. Това е например кафявото, сиво-кафявото, оранжевото, зеленото и всички нюанси от природата. Така е възможно да се създаде една приятно допълваща се гледка, която радва окото.

От гледна точка на използвания материал, най-често предпочитаните са градинските мебели в Бриколаж от дърво, естествен и изкуствен ратан и пластмаса. Те, освен че са много дълготрайни, са и устойчиви на различните сезонни и метеорологични влияния. Изключение правят само мебелите от естествен ратан, които трябва да се използват на закрито място или под навес.

Градински мебели от Бриколаж

Защо не е препоръчително да купувате градински мебели втора ръка

Съществуват няколко причини, поради които не се препоръчват подобни покупки:

  • Те са износени и остарели;
  • Остава им по-малко време за активна експлоатация;
  • Идеалният им вид вече не е такъв;
  • Не може да бъде постигнат резултат относно красивата и приятна гледка;
  • Вероятността от функционални нарушения е голяма.

Ето как всъщност стигаме до извода, че само заради малко по-ниската цена не си заслужава да поемаме споменатите по-горе рискове. За да ги избегнем, добър вариант е да погледнем към новото, неупотребяваното, красивото, дълготрайното. Всичко това може да стане реалност и да бъде открито на място или в онлайн магазина на Бриколаж.