Газови котли Bosch – традиции и качество

котли БОШ

1886 е годината, в която на световната сцена се появява фирма, която само след три десетилетия ще се превърне в основен играч в сферата на технологиите. Безспорно има лидери, на които се доверяваме безусловно, когато се налага да подменим битов електроуред, а един от тях е именно немската компания БОШ. Сигурно не знаете, но наистина това е една от компаниите с най-дълъг опит в сферата на производство на битови уреди, а днес ще надникнем в технологиите, които БОШ влагат при изработката на газови котли. Да, освен електроуреди като фурни, аспиратори, котлони, хладилници и дори инструменти за градината и бизнеса немския бранд е добре известен и като производител на кондензни газови котли, които показват едно много високо ниво на технологичност и иновации, безопасност и удобен контрол. Използването на бош газов котел не е екстра, която не можете да си позволите, а перспективна инвестиция, с която ще преобразите тотално сметките си през зимните месеци.

Bosch с предложение за цялостни отоплителни решения на дома

Разбира се, че лидерите на пазара с газови котли не са малко, но днес ще ви запознаем с БОШ като една от марките, за които е приоритет качественото и цялостно решаване на проблемите с високите сметки за електричество. Комплексни и адаптивни решения, независимо от квадратурата на жилището и архитектурните особености от бош са винаги в готовност да намерят и предложат най-добрата алтернатива за повече уют, комфорт и топлина.

Разновидностите, които се предлагат от немската компания за кондензни газови котли не са малко. В основата на създаването на всеки един от тях обаче стои високата енергийна ефективност. Стремежа и реализирането на уред с КПД до 98 % определено е постижение, което не остава незабелязано от клиентите и те се доверяват на котли, които могат да им осигурят икономия на енергия и от там много по-ниски сметки през отоплителния сезон.

котел

От немската марка не спират до тук с грижата за бита и удобствата, които предоставят с котлите на газ. Модернизираната технология, която е с подобрени показатели предоставя на клиентите:

  • Интелигентен и съвременен облик;
  • Осигуряване не само но топлина, но и неограничено количество топла вода с помощна на двуконтурната технология, внедрена в котела;
  • Лесна и бърза адаптация към  вече съществуваща отоплителна инсталация от радиатори или подово отопление;
  • Компактни размери и лесен монтаж, които позволяват да изберете идеалното място, в което да позиционирате котела. Едни от най – предпочитаните варианти, които се произвеждат от БОШ са именно стенните газови котли, които могат да бъдат инсталирани дори в кухненски боксове;
  • Компанията предлага котлите си напълно оборудвани с включена димоотводна система, което също е улеснение, което потребителите отчитат. Не е необходимо да влагате допълнителни средства, тъй като котела е готов за свързване към димоотводната инсталация;
  • Здравина и качество на топлообменника, който гарантира издръжливост във времето и пъна безопасност;
  • Автоматичен контрол на горивото предоставена от голям диапазон на модулацията при котлите на БОШ, която е в периметър 10 % до 100 %.
  • Лесно управление. Ще осъзнаете колко лесно се работи с този котел, тъй като дори не ви е нужно ръководство, с което да се водите при настройване на температура или режим на работа. EasyControl е приложение, което ще ви помогне да се справите напълно елементарно с управлението на газовия си котел без дори да се налага да имате физически контакт с контролния панел;
  • Повече тишина и спокойствие

Няма друг котел, който да работи толкова тихо. Немския бранд не само се грижи за топлината в дома ви, но осигурява пълноценен комфорт и тишина, от която навярно се нуждаете след изморителния работен ден.

За допълнителна информация относно газовите котли на БОШ посетете онлайн магазин balkanenergy.bg.