Immergas – газовите котли, които не бива да бъдат подценявани

котел

Продължаваме с представянето на утвърдени марки котли на газ, които са популярни и могат да осигурят на домакинството не само уют и топлина, но и свиване на разходите за отопление през студените зимни дни. След като се върнахме почти век и половина назад във времето с представяне на немската компания БОШ то сега предстои да ви срещнем с една по-млада, но също доказала своята утвъредност в сферата на уреди за отопление на газ – Immergas. Създадена пред 1964 година полската компания успява да се утвърди на европейския пазар като производител, който предоставя оптимално достъпни и високоефективни решения за отопление на масовия потребител. Тук вероятно си мислите, че заради по-ниската цена на уредите има някакви компромиси, с които се налага да се съобразите. Всъщност от Имергаз спазват най-високи стандарти за качество на предлаганите изделия, но акцента при тях е елегантната простота. С газов котел имергаз не само постигате оптимална ефективност, но и си осигурявате удобство и дискретност на уреда, които по най-стилния начин се приспособяват към вашите интериорни дадености и специфики.

Семпли и икономични – решения за всеки дом

Разнообразие от брандове и ефективни идеи се предлагат от множество производители на газови котли. Но ако сте заложили критерии като:

Газов котел Immergas
 • Достъпна инвестиция;
 • Лесна адаптация;
 • Семпъл дизайн;
 • Лекота при управление;
 • Качество;
 • Дълъг гаранционен срок;
 • Адаптация към съществуваща отоплителна инсталация;
 • Бърз монтаж;
 • Икономични режими на работа и т.нат.

То определено вариантите, които имате не са малко. Но е факт, че именно газовите котли на Имергаз Полша успяват да покрият на 100 % вашите изисквания. За да бъде утвърден като качествен и простичък един газов котел не са нужни внедряване на кой знае какви сложни технологии, които да изисква инженерни познания за управление и контрол от страна на потребителите. Именно тук полската компания успява да спечели почитатели, тъй като няма по-елементарен принцип на работа, който да дава такива високи енергийно ефективни резултати.

Превъзходство на котлите Имергаз

Да цената наистина може да бъде сериозен мотив да направите тази важна крачка към покупката на котел, който е евтин и няма да натовари вашия семеен бюджет. Определено, когато се говори за висока ефективност и контрол има много голямо значение как ще инвестираме за да постигнем оптимални резултати в намаляването на сметките за отопление.

Това, от което се нуждаете с котлите на газ Имергаз е мъничко пространство и налична или нова инсталация, с която да разпространявате топлината. За всичко останало ще се погрижи съвременната двуконтурна кондензна технология, която ще осигури оптимално отопляване на имота и неограничено количество гореща вода. А това за едно четиричленно семейство определено е фактор, тъй като топлата вода е ежедневна необходимост за къпане, миене и домакински занимания.

Immergas са газови котли, които по нищо не отстъпват като качество и иновативност на други отоплителни уреди, изработени от компании с утвърдени позиции на пазара и дълъг опит в сферата. Стенните кондензни котли са най-ново поколение, при които се залага на работа с пълно предварително смесване, които намалява разхода на газ. Освен това колекцията VICTRIX TERA печели доверието на европейските потребители поради това, че е сертифицирана с Клас 6 за най-висока екологичност.

Още от Имергаз:

 • Лекота при управление и настройване на уреда с помощта на мобилно приложение;
 • Висок клас на безопасност и защита;
 • Антизамръзваща система, което позволява инсталиране в помещения, които са извън отопляваната зона;
 • Автоматична функция за обезвъздушаване на инсталацията;
 • Опция за комбинация със соларни системи;
 • Максимален дебит на осигурената топла вода за битови нужди;
 • Кондензен модел изработен от неръждаема стомана, който осигурява високо ниво на ефективност и дълголетие.

Несъмнено при взимане на решение за покупка на газов котел е редно да обмислите вариантите. Полските Имергаз не са за подценяване, тъй като могат успешно да се конкурират с технологиите на Аристон, БОШ и други водещи марки.