Трикрилни гардероби – защо са по-добри

трикрилен гардероб

Разбира се, че три е повече от две и когато сме поставени пред решение да изберем гардероб то всяка една дама и предпочела именно да си закупи от доверен търговец качествен трикрилен гардероб. Както можете да забележите това, което е очевидно е, че интереса към моделите с три и повече крила е голям поради това, че наистина се търси възможността за повече обем, който да можем да използваме за осигуряването на пространство, което да побере всичките ни тоалети, вещи и домашен текстил. Време е да представим за трикрилен гардероб магазин, от който с един клик можете да се сдобиете с мечтаната мебелировка за своя дом.

Три предимства на трикрилните гардероби

Разполагате ли с достатъчно площ за да можете да инсталирате в спалнята си такъв тип мебел въобще не се колебайте да го направите. Наистина мечтата на една дама е да подмени двукрилния с такъв с трикрилен, защото така си осигурява много повече място за съхранение. Очевидно е, че това не е достатъчно основание да се инвестира в такъв продукт, защото в крайна сметка има още редица неща, с които е необходимо да се съобразите.

Гардероб

Представяме ви ключови предимства на трикрилните, а сами преценете дали бихте се възползвали от тях:

  • Те са универсални мебели, предлагани почти във всеки магазин, с които съвременната спалня ще изглежда елегантно и красиво;
  • Способни са да предложат обем за прибиране на вещи, който е много по-голям от вариантите с две крила;
  • Цената му е доста ниска в сравнение с някои по-луксозни двукрилни модели.

Напълно основателни аргументи, които да вземете под внимание в случай, че изберете да инвестирате в по-елегантен, по-обемен и евтин гардероб.

Магат ли да бъдат с плъзгащ се механизъм

Това е един от въпросите, който най-много вълнува потребителите. За да бъде оптимално спестяващ пространството и наистина да може елегантно да се приспособи към жилището ви един гардероб е важно и как ще се отваря. Моделите са много практични, защото действително са изумителни със своята ефективност и адаптация.

Най-удобното при тези модели е това, че въпреки по-големите си размери позволяват да бъде приложен функционален плъзгащ се механизъм. Независимо от това колко голямо е помещението, в което ще се позиционира гардероба ви то определено това, което ще ви направи впечатление е, че наистина механизма с плъзгане придава много по-елегантен и иновативен стил на пространството.

Модели трикрилни гардероби

Освен варианта с плъзгащ се механизъм това, което ще представим на вниманието ви са онези варианти, които разчитат на панти за да бъде осигурено отварянето на вратите. Тенденциите като дизайн тук позволяват различни конфигурации, които наистина са в състояние да внесат още повече ред сред любимите ви вещи и аксесоари.

Водещи модели трикрилни, които ще откриете в магазините за мебели са:

  • Две стандартни врати, а третото крило е от чекмеджета;
  • Страничните врати са на панти с отваряне навън, а средната врата е по-малка като под нея има разположени три помощни чекмеджета;
  • Модел с три отваряеми с панти врати;
  • Модел със скъсени врати като под тях има две странични чекмеджета, а под средното крило има ниша.

Всъщност ако посетите виртуалната платформа Лени Стил ще установите, че наистина има страшно много интересни концепции, които могат да бъдат използвани съобразно вашите потребности и нужди. В зависимост от това дали се нуждаете от модел за детска стая или спалня то в магазина ви очакват доста интересни идеи и концепции, с които да организирате интериора по свой вкус.

Магазините за мебели определено знаят как да постигнат удивителен интериорен ефект и във вашия дом, така е сега е момента да се възползвате от тях.