Мека мебел от Лени Стил за ценители: бъдете повече от потребители

Някога питали ли сте се защо днешните разтегателни дивани са толкова купувани? Може би просто сте свикнали да ги използвате и да се възползвате от техните преимущества, но давате ли си реална сметка за това какво би било ежедневието ни без тях…  

От тази мебел може и да не зависи обстановката в жилището, но със сигурност ще я допълни подобаващо, внасяйки интересен акцент към цялостната визия – защо не и цветен? Днес ще поговорим именно за този компонент, разтегателния диван, който си струва всяка секунда внимание.

Защо разтегателният диван е толкова необходима мебел

Животът в 21 век е изпълнен с динамика и крие изненади на всяка крачка. За да ги посрещаме с усмивка, е препоръчително да се погрижим за класното обзавеждане на дома си, където всеки ден ще намираме комфортни условия и естетика в нужните количества, така че да се чувстваме винаги вдъхновени от красотата около нас.

От практична гледна точка, разтегателните дивани са синоним на удобство, защото могат да бъдат превърнати в удобно място за спане само за броени секунди. Това ни дава голяма преднина в забързаното ежедневие, в което няма време за губене и искаме всичко да се случва максимално бързо.

Ако точно в този момент се питате на кой вид мека мебел да заложите, изберете разтегателните дивани, които са топ избор насред изобилието от предложения и възможности в интериорен план. Компонентът си струва всяка една похарчена стотинка, защото не заема много място, изглежда добре, както и се вписва във всякаква обстановка. Ако търсите акцентно присъствие, заложете на канапе в ярък, който ще послужи като стилен ефект.

В какви разновидности ще го открием

Нима си мислехте, че мебели като разтегателния диван не са обект на разнообразие? Това съвсем не е така, защото и този интериорен елемент е наличен във всевъзможни разновидности. Като например:

  • Кожени с класически дизайн. Те могат да бъдат липсващото парченце от пъзела, когато всичко друго е налице, но не и луксозното докосване, което почти винаги търсим;
  • С дамаска на флорален принт и с тапицерия от кожа и текстил. Един такъв модел разтегателен диван е много неща наведнъж – класа, удобство и мода. Заложете на него, ако искате всичко или нищо;
  • Модел в духа на английския интериор. В случая цветовете са нежни и пастелни, дизайнът е изчистен и напомня на светъл дом в покрайнините на английско градче. Отново имаме опция за сън, която допълва впечатляващата естетика по един безапелационно впечатляващ начин;
  • Ярко изкушение за по-смелите. Можем да определим стила на този вид разтегателни дивани като еклектичен или провинциален, но и в двата случая говорим за интериорно решение, които излиза извън рамката и прави нещата някак различни. Множеството декоративни възглавнички във весели цветове са перфектен избор, ако искате резултатите да бъдат „уау“.

Със сигурност има много върху какво да се помисли, когато става дума за покупка на разтегателен диван, разказват от магазин Лени Стил, където ви очакват класни попадения, на които със сигурност няма да можете да устоите…

Кои са актуалните тенденции при този вид интериорни компоненти

Актуалните тенденции, които касаят меката мебел, не са една и две. Спокойно може да се каже, че са на мода както разтегателните дивани в неутрални и земни тонове, така и тези в доста по-ярки и нестандартни – синьо, зелено, цикламено, жълто, червено и др. От гледна точка на конструкцията, моделите на тънки дървени крачета се считат за най-удачни, ако целта ви е да предизвикате фурор с обстановката в дневната!

Как да изберем подходящ модел, разказват от Лени Стил

Много е важно да сте безкомпромисни към качеството на бъдещата си мека мебел, съветват от Лени Стил. Ако то не е налице, колко дълго време според вас ще можете да й се любувате в дома си? Освен на изработката, обърнете внимание и на дизайна, който е водещ за това, за да се чувствате винаги добре… у дома!