За подмяната на старото двойно легло

Знаем, знаем, че повечето хора препоръчват да се възползвате от спални комплекти с включени спалня, гардероб, скрин и т.н. Но не всички могат да си го позволят! Леглата са удобен и лесен начин хем да имате супер легла, хем да не дадете хиляди левове на вятъра. Още повече повечето нови апартаменти (т.нар. ново строителство) са изключително малки и въобще не стават за тези модерни големи спални. За да сме честни, наистина те са много красиви, изящни и удобни, но не са за масовата част от хората и купувачите на мебели. Големите спални комплекти се препоръчват за големи къщи или огромни апартаменти (най – вероятно над 100 кв. )

Да се върнем на двойните легла, ето няколко насоки как можете да се избавите от главоблъсканицата свързана с избора на удобно двойно легло.

1. Ориентирайте се в размерите.

За разлика от спалните комплекти, където да варираш в размерите е невъзможно то в леглата размерите са доста обширно понятие – от 1.4 м (140 см) ширина до 2.2 (220 см) ширина. За да вземете най – правилното решение помислете дали вие и вашият съпруг/съпруга ще спите на него или дете, ученик, тинейджър. Това е вашата насока на размисъл, преди да пристъпите към покупка.

2. Стандартни или тапицирани.

Тук оставяме на вас да прецените кое ще ви е по – стилно, кое ще пасва повече на вашият дом, кое ще ви направи щастливи, докато спите на него.

тапицирани спални/легла

Тапицираните легла са нещо малко по – иновативно на българският пазар, имат и те до някаква степен ограничения в размерите, но в големите магазини и вериги ще намерите със сигурност вашата мечтана тапицирана спалня.

3. Видове механизми за раклата

Това е важен момент за вашето лесно съхранение на дрехи и вещи. Препоръчваме ви механизми, които не изискват сила. Това ще улесни вас или вашата съпруга при нареждането на раклата и прибирането на зимните дрехи и изкарването на летните.

Благодарим ви за вниманието, знаем че все още сме малък блог, но имаме големи планове за развитие и визия. В България има нужда от добър източник на полезни статии и без фалшиви новини.

Всичко добро!