Дивани и Канапета – старите нрави в нов прочит

Здравейте скъпи приятели днес ще ви запознаем с най – новите тенденции свързани с меката мебел и в частност диваните и канапетата, предлагани на нашият скромен български пазар.

На пазара се навъдиха изключително много магазини, както големи вериги, така и онлайн магазини за мебели и домашни потреби, това само по себе си поражда иновативеност и гъвкавост в предлаганите модели и цени. От високата конкуренция най – често печелим ние, потребителите на стоки и услуги…

Предимството на диваните е че 95% от тях са разтегателни модели с функция за сън, което ги прави изключително полезни при гостуване на ваши близки и приятели, особено това е вярно, ако вашето жилище не е особено голямо, като квадратура.

В интерес на истината не съществува по функционална  и по – адаптивна мебел от разтегателните дивани и канапета, друго често приложение е в офис пространствата, като кантори, нотариуси и т.н.

За какво е добре да обръщаме внимание, когато избираме разтегателен диван?

  • Функции – има ли функция за сън или не, по – бизнес стил ли е или не?
  • Колко килограма може да издържи дивана на натоварване?
  • Има ли атрактивен и функционален дизайн?
  • Какъв механизъм за разтягане притежава това канапе?

Това са основните, важни пункта от гледна точка на канапетата. А в посока закупуване на такъв тип мебел златните правила са:

  • Достъпна ли е цената за вас?
  • Има ли включена доставка и колко е тя?
  • Има ли опция за лизинг (кредит)?
  • Професионалист ли е продавача/онлайн магазина?

Всичко е важно, помислете за прането на тази мека мебел също, помислете за нейната честота на използване и прочие.

Предупреждаваме ви приятелски да не се хвърляте в супер дизайнерски изпълнения, когато става дума за вашият дом, макар много красиви на снимки, трудно биха се съчетали силно дизайнерските изпълнения с класически апартамент с класически мебели. Особена склоност към такива неща имаме ние жените.

Всички огромни предимства и функции на тази мебел, преплетени в съвременен дизайн и мисъл създава фюжън от комфорт и стил, който много малко мебели могат да ви доставят.

А вие избрахте ли вашето канапе?