Кои са причините да изберет гранитна мивка Пирамис?

гранитна мивка

Основаната пред 1960 г. гръцка компания Пирамис успява бързо да се наложи на световните пазари като продуктова гама иновативни, съвременни решения за бита. У нас на високо популярност се радват гранитни мивки пирамис, които са се превърнали в символ на отлично качество, комфорт, удобство, сигурност. Изборът на мивка за кухнята наистина се разглежда като ефективно решение и мярка, която се отличава със своите качества и удобства, улесняване на ритунните ангажименти и занимания в кухнята. Кои са причините да инвестирате в мивка от този бранд ще разкажем в днешната тема. Струва си да се доверите на продукти, които са се превърнали в авторитетни за домакините.

Качество и приемливи цени

Особеното при покупката на гранитните мивки е това, че потребителите избират да се възползват от онези предложения, които се характеризират с невероятен потенциал за реализиране на вашите принципи и идеи за едно иновативно и функционално оборудвано според нуждите ви пространство. Не оспорваме и това, че зоната за миене е сред интензивно използваните и това налага клиента да търси по-добър, сигурен, удобен подход за оборудване.

Що се отнася до създаването на модернистичен фактор, който би бил наистина определящ за реализирането на вашите интереси и принципи за оптимално удобство и сигурност то е очевидно, че можете да се насладите на идеално съвършенство при организацията в кухнята. Приемливи цени, отлична визия, здравина са само част от елементите, от които можете да се възползвате що се отнася до създаването на едно красиво, функционално и модерно оформено работно кътче. На фокус от Пирамис излагат основните качества на своите умивалници, които се отнасят до:

 • Относително леко тегло на умивалниците, което не натоварва плота на кухнята;
 • Представени са във варианти за вграждане и тип бордови;
 • Клиентите има огромен избор от цветове;
 • Цените са изключително приемливи и достъпни.

Предвид изложеното напълно си струва да инвестирате в такива предложения, които наистина могат да задоволят вашите интереси и предпочитания относно създаването на балансирано, спокойно и модернистично работно пространство.

Улеснете почистване на умивалника

мивка

Онези от вас, които са използвали обикновен мивки от гранит знаят, че те трябва да се почистват със специални препарати. Действително има добри такива, но цената им е висока. За да избегнете скъпото почистване на мивката в кухнята ви съветваме да се възползвате от тези на Пирамис. Съвременните, високотехнологични, изработени по най-високи стандарти продукти определено се характеризират с невероятния си потенциал да реализират вашите интереси и принципи за едно по-креативно и удобно оборудване, улесняващо поддържката.

Антибактериалния, отблъскващ замърсяванията слой наистина се оказва изключително полезен по отношение на това да си спестите време и усилия що се отнася до това да се инвестира в удобно и благоприятно оборудване. Правилната инвестиция в мивка е основание да:

 • Спестите време от почистване;
 • Поддържате перфектна хигиена в кухнята;
 • Елиминира се риска от сбиране на мръсотия и бактерии;
 • Измивната зона е напълно безопасна.

Ето, че осъзнавайки необходимостта от перфектната мивка сега всеки може да си гарантира избор на такава, която да удовлетвори ежедневните процеси по начин, който е адекватен и ефективен на натоварването, на което ще бъде подложено работното кътче.

За разнообразието

Конкуренцията сред продуктите от категорията гранитни умивалници наистина е впечатляваща. Затова от Пирамис не правят компромиси относно това на какво ще заложат що се отнася именно до създаването на иновативно структуриран и естетичен кът. Производителя разполага с изобилие от мивки, които са:

 • С разнообразни размери;
 • Иновативни форми;
 • Начини на инсталация;
 • Брой корита;
 • С отцедник;
 • С включен сифон и други.

Разнообразете и подредете измивното пространство по начин, който напълно ви удовлетворява като изберете най-доброто от гръцката компания Пирамис. Удобството в кухнята зависи от вашия избор, което е предпоставка да анализирате предложенията, които ви очукват в сайта на Мебели АРЕНА.