Защо не бива да подценявате избора на градинско осветление

градинско осветление

Идеално оборудвана е онази градина или двор, при които стопаните са предвидили всички елементи, които са способни да се погрижат за многофункционалната и уютна атмосфера. Определящо е не само какви ще бъдат мебелите и средствата за слънцезащита, а също така да се обърне достатъчно внимание и на осветлението. Сигурно сте изненадани от важността на този детайл, но само се замислете дали би било приятно да стоите в мрака на хладно през лятото в двора. Необходимо е не прожекторно осветление, което да осигури дневна осветеност, а да се осигури дискретност и подчертаване на модерния дизайн на екстериорната ви зона за отдих. Градинско осветление Арена е перфектната алтернатива, от която сега можете да се възползвате онлайн.

Идеи за градинско осветление

Такива не липсват. В каталога си от иновативни решения за външно осветление от магазин Арена съберат на едно място куп идеи и възможности. За да се превърне в перфектното място за почивка и релаксация не само през деня, но и на свечеряване градината се нуждае от оптимално качествено и елегантно осветление, което да си осигурите.

Почитателите на красивия дом с подчертан усет към естетичното безспорно ще се възползват от идеята за осветяване на ключови зони, които дискретно да подчертаят елегантността и удобството на откритите площи. идеите, които ви очакват в каталога с предложения на онлайн магазина са фокусирани върху:

 • Соларни лампи;
 • Гирлянди;
 • Осветление за стълби;
 • За пътеки;
 • Със стенно окачване на фасадата на къщата и други.

Въпрос на организация на зоните, които искате да осветите е на кой от вариантите ще се доверите за да можете да си гарантирате отлични условия и естетичност. В колекцията са представени както варианти за осветяване на сгради така и такива, които са безупречни за дискретно подчертаване на местата за вървене или декорацията, която сте направили в градината и двора.

Видове тела

фенери

От Арена са безкомпромисни в списъка с идеи, от които можете да се възползвате. Асортимента е повече от впечатляващ и то не само като брой представени продукти, а и спрямо видовата класификация на градинското осветление. Сред едни от най-предпочитаните и наложили се на пазара са:

 • Стенни фенери в ретро дизайн. Те се захранват с електричество и за оптимална безопасност при използване се предлагат с отлична противовлажна защита;
 • Градински лампи, които също се захранват с електричество. Те са високи и осигуряват отлична осветеност на по-големи участъци;
 • Стенни прожектори за фасади и гаражи. Моделите са с електрическо захранване, но е важно да отбележим, че при тях се акцентира на сензорите за движение, които позволяват включване и изключване при засичане на обект, който се движи;
 • Соларни лампи за стълби. Ефективно и практично решение, което ще освети стълбите през нощта и ще подобри видимостта;
 • Соларни градински декоративни лампи. Богат асортимент от решения се предлагат в този раздел. Те са с атрактивни дизайни, предлагат разнообразие от цветове на светлинния лъч и определено ще създадат идеалната градинска атмосфера, от която се нуждаете.

Ето, че за всеки вкус търговеца е предложил дълъг списък от идеи, които са изключително атрактивни и способни да реализират идеите ви за прекрасен кът за отдих, подходящ за използване дори нощем.

Идеални за всякакви зони на открито

Независимо, че се дефинират като градинско осветление тези продукти са с широк обхват на действие и могат да се разгледат като възможност за осветяване на всякакви външни пространства като:

 • Площадки;
 • Тераси;
 • Веранди;
 • Входни зони;
 • Гаражи;
 • Зони за отдих и други.

Навсякъде, където се нуждаете от светлина имате решение, тъй като в каталога с градинско осветление на магазин Арена ще откриете идеалната алтернатива за осигуряване на дискретна или близка до дневната светлина. Отлични условия за поръчка и супер достъпни цени са на ваше разположение и сега с един клик можете да се възползвате от тях.