Стил у дома още от коридора

портманто

Антрето е важна част от всеки дом и именно поради това се оказва ключов момент неговото обзавеждане. За да се изберат добри и качествени елементи, с които да запълните празнотата в пространството е необходимо да се вземат предвид чисто технически особености на коридора както и индивидуалното предпочитания спрямо визията и дизайна. Сред удачните и предпочитани методи за обзавеждане са портманта и антрета, тъй като са комбинирани и комплексни решения за цялостно оформление на входен интериор. Кои са обаче особеностите на тези мебели и как да сте напълно сигурни, че именно предлаганите са тези, които биха удовлетворили вашите интериорни интереси и желания? Отговорите предстои да разкрием в днешната публикация.

Елементи в композицията от цяло коридорно обзавеждане

Популярни са като портманта и антрета мебелите, които са предназначени за обзавеждане на коридорни площи. Със сигурност това, което би повлияло на вашия избор е това, че в комбинацията от елементи са включени абсолютно всякакви нужни и практични детайли, с които разполагате с шанса да оптимизирате и усвоите по най-правилния и адекватен начин своя дом.

Антре

В задължителните, присъстващи в комплекта портманто елементи са:

  • Огледало

Дори при влизане в дома да нямате навик да се оглеждате то при излизане е задължително да върлите последен поглед към начина, по който изглеждате. Все пак е важно да сте наистина във форма и образа в огледалото, който виждате да ви допада;

  • Шкаф за чисти пантофи и мръсни обувки

Знаете ли, че това е елемента, на който разчитат домакинствата, независимо от това с каква площ разполагат. Шкафа е елемент, на който разчитаме ежедневно за да подредим хаоса и да внесем много повече дисциплина в коридора. Много по-лесно е да се осигури с този детайл практично обзавеждане и намиране на място за всеки чифт обувки, които са използвани за излизане навън или при влизане в дома. Всяко готово антре или портманто включва в композицията си шкаф за подредба на обувки;

  • Закачалки

Разбира се, че и закачалките са сред стратегическите части от обзавеждането на антрето. С тяхна помощ ще можете да си осигурите повече удобство и винаги готови за обличане дрехи. Независимо от това дали закачалките са стенни или пък за лост в гардероб то тяхната задача е да осигурят на облеклата много защита от намачкване или замърсяване;

  • Гардероб

Предназначен е за прибиране на палта, сака и якета, ризи или други вещи, които е добре да са прибрани и подредени.

Антре или портманто? Всъщност става въпрос за един и същ тип обзавеждане, което на практика е потребно за да бъде оформен интериор, който напълно да удовлетвори коридорната обстановка. Предвид конкуренцията на пазара е важно да споделим, че има изключително богат асортимент от идеи, които наред с това се предлагат и на отлични цени.

За да е удобен и приятен входа на дома

Интересна е тенденцията, която се прилага за обзавеждането на дома. И тъй като влизаме и минаваме през коридора то определено е важно именно от тук да стартира обзавеждането. Визиран като облика и поднасящ информация за характера на едно домакинство коридора е важно да се обзаведе с внимание и вкус. А именно с портманта и антрета можете да очаквате да получите най-добрата алтернатива за да оформите:

  • Прекрасен коридор;
  • Уютен и комфортен вход на дома;
  • Подредено антре;
  • Елегантна и модерна обстановка.

Отношението към пространството, което наричате свое жилище наистина е в основата на това да се ангажирате с обзавеждане на коридора с нужното внимание. Тъй като винаги търсим удобството то безспорно е необходимо да се използват най-лесните и адаптивни тенденции, с които да получите най-благоприятната и стилна интериорна концепция. Най-добрите портманта и антрета ви очакват в каталога на Лени Стил, защото и вашия коридор заслужава най-доброто.