Топ 3 спални комплекти

Спалното обзавеждане често се оставя за последния момент, когато ремонтираме дома си. Но това е най-интимната стая вкъщи и е важно да се чувстваме спокойни и хармонични в нея. Един от най-изгодните и бързи вариант е да я обзаведем с готови спални комплекти, вместо да комбинираме отделни гардероби, легла и скринове. Дори и да са направени от един и същи цвят – венге, например – много е възможно да има разлика в нюансите на отделните мебели. Освен, ако не са част от модулна система. Има различни стилове, цветове и размери обзавеждания за спалня и със сигурност лесно ще намерите подходящия за вас. По-скоро ще се затрудните да се спрете на една от всички опции, които ще харесате. Ето и топ 3 на спалните комплекти, по предпочитания на клиентите в Хоп мебели.

  1. Спален комплект Антонина

За любителите на романтичния дизайн. Това обзавеждане е с лице от МДФ. Има нежен седефен ефект. Извитите орнаменти добавят още по-голямо очарование. И още един голям плюс – решено изцяло в бяло. Този цвят прави малките стаи визуално по-големи. Комплектът включва легло – с вариант с и без матрак, голям скрин, четирикрилен гардероб с огледала, нощни шкафчета и красива тоалетка. Перфектен избор за хората, които предпочитат класическото и нежното, пред модерните, изчистени линии.

  • Спален комплект Лотос

Едно бижу за късметлиите, които разполагат с голяма по размер спалня. Впечатляващи по големина мебели, включени в този комплект. Гардеробът е и с надстройка, и с чекмеджета, и с огледала. Плюс голям скрин и тоалетка. И, разбира се, има легло и нощни шкафчета. Дизайнът е премерено съчетание между класика и модерност. В тъмна цветова гама, която подчертава усещането за будоар. Просто не ни се излиза от тази спалня.

  • Спален комплект Соня

Комплект, който ще грабне сърцата на почитателите на модернизма. Решен в непреходна сива гама, с ефектни елементи от дъб аляска и графит. Гардеробът отново е с огледала. Как да ги пропуснем! Толкова е удобно да ги имаш на разположение докато пробваш сутрешния тоалет. И да се огледаш в цял ръст. Тоалетката е пръв приятел на дамите, а тази в Соня е и с удобни чекмеджета. Нощни шкафчета, за да подредите бельото и да оставите любимата книга, която четете преди заспиване. Стилът на обзавеждането е изчистен, модерен, съчетаващ най-доброто от последните тенденции в интериора.

Възможностите за обзавеждане на спалнята са безкрайни, но тези три са събирателни на най-популярните в момента дизайни. И всеки от тях има най-ключовите фактори за комфорт – красота, характерен стил и функционалност.