С какво смесителите за баня Vidima са по-добри

смесител за баня

Подходящото оборудване в банята не само ще допринесе за удобството ви свързано с личната ви хигиена, но и ще подобри значително стайлинга на помещението. Сред асортимента полезни пособия, които следва да предвидите са смесителите. Моделите за баня биват основно два вида – за мивка и за душ. Според предназначението, което има съответния аксесоар избирате този, който би бил оптимално полезен спрямо вашите потребности и нужди. Смесител за баня Vidima са от водещите по интерес, тъй като се отличават с дълъг списък положителни качества и преимущества, които клиентите, които ги използват отчитат. В днешната публикация ще акцентираме на някои от тях.

Как спестявате, използвайки смесител за баня Vidima

Консумацията на вода от едно домакинство е необходимо да бъде контролирано. Това е най-ценния ресурс и е необходимо да го разходваме разумно. Оказва се, че проблемите с водата може да се превърне в световен и това да предизвика сериозна криза с живота на Земята. И ако на този етап не виждате сериозни аргументи за воден режим то това не означава, че не трябва да положите оптимални усилия за нейното икономично използване.

Точно на това акцентира българския производител на смесители. С оглед намаляване на безконтролното използван на вода представените смесители в търговската мрежа са насочени към:

 • Използване на по-малко количество вода и увеличаване на налягането;
 • Контрол посредством сензори, които доставят само толкова течност, колкото реално ви е необходима;
 • Механизмите, които се влагат в изработката са изключително здрави и надеждни, което позволява да се намали риска от загуби от течове и скъсани уплътнения.

Ето как само благодарение на правилно избран аксесоар имате на разположение възможността да си осигурите намаляване на разхода на вода в банята с до 50 %. Това е цифра, която не само оказва влияние върху контролиране употребата на ценния ресурс, но дава отражение и върху сметките, които заплащате.

Удобство, комфорт и идилия в банята

смесител

Санитарното помещение е едно от най-посещаваните в дома. Още със сутрешното ставане цялото семейство минава през зоната за хигиена и консумира съответното количество вода за измиване на лице, зъби, ползване на тоалетна, взимане на душ. В случая смесителите играят съществена роля за това да допринесат за личното ни удобство както и да гарантират минимално количество използвана вода.

Гамата от решения, които се предлагат от Vidima са доста разнообразни. Наред с иновативната система за намаляване на разхода това са аксесоари за баня, на които можем да разчитаме и по отношение на:

 • Придават невероятно естетичен завършен на интериора;
 • Осигуряват комфорт и лекота при извършване на традиционни манипулации, свързани с хигиената ни;
 • Гарантират ни прецизен контрол на водата;
 • Разполагат с филтрираща система, която предоставя на домакинството чиста вода с отлично качество;
 • Използваните материали за изработката са екологични и безвредни;
 • Смесителите са ергономични и невероятно удобни за използване.

Можете да се уверите как естетичното и функционалност при смесителите създадени от българския бранд вървят ръка за ръка. За да си гарантирате креативно и невероятно ефективно оборудване има защо да заложите на смесители за баня от най-висок клас и световна признатост.

Доверете се на европейското качество и народни цени

Много са причините да оборудвате банята си именно със смесителите на Vidima. Техните качества са безспорни и определено са от съществено значение за осигуряването на уют и комфорт в санитарната част на жилището.

С гаранция за европейско качество, множество спечелени международни награди и доверието, което клиентите години наред гласуват на богатата продуктова гама са основание днес бранда да се ползва с огромен рейтинг. Възползвайки се от прекрасните идеи можете да разчитате на:

 • Дълъг експлоатационен период;
 • Иновативен дизайн;
 • Функционалност;
 • Отлично качество;
 • Неустоими цени.

В каталога на онлайн магазин Мебели Арена ще откриете богат асортимент решения, с които да оборудвате своята баня.