Най-добрите модели италиански спални, предлагани на нашия пазар

КОМПЛЕКТ

Обзавеждането в италиански стил не е новост за българските потребители. Интереса към този вид мебели винаги изисква малко повече внимание предвид мащабите, с които този интериорен стил успява да ни впечатли. Днес ще се постараем да ви помогнем в обзавеждането на уютна и практична зова за почивка, тъй като всеки е наясно, че без комфортен спален кът и пълноценно възстановяване тялото ни няма как ад получи тонизиращата доза енергия за посрещане на ежедневните предизвикателства. С италиански спални комплекти от колекцията на магазин Лени Стил със сигурност ще провокираме сетивата ви, защото вие заслужавате най-доброто.

За безупречен лукс в спалнята

Обърнете внимание на колекцията от съвременни решения, които ви очакват в сайта на търговеца. Те излъчват лукс и очарование, предразполагащи са и гарантират безупречно пълноценна почивка. Ако търсите мебели, които да отговорят на вашия вкус за романтична и изискана обстановка то очевидно тук ще намерите идеалните решения за цялостно организиране на пространството така както си го представяте.

Има модели италиански спални комплекти, с които искаме да ви запознаем. Те наистина са в готовност да променят начина ви на възстановяване, защото са прекрасни, функционални и с помпозен вид. Взискателността ни домакинствата е оправдана, а това да бъдат намерени най-добрите идеи за осигуряване на красив кът за спане е възможност, от която навярно ще пожелаете да ес възползвате и вие.

Представяме ви следните иновативни комплекти:

Спален комплект "Olimp""
  • Спално обзавеждане OLIMP

Типичните италиански мебели са максимално завладяващи със своята визия и неповторимост. Орнаментиката, която е характерна за модела OLIMP не би допаднала на клиенти, които считат за твърде натрапчиви златните нишки, подчертаващи стилистиката а обзавеждането. Да, по-нетрадиционно, по-артистично и дори кичозно е това мебелиране, но пък почитателите на този авангардизъм наистина остават максимално удовлетворени. Само 1890 лева ще ви струва комплекта, който съдържа легло с две нощни шкафчета, гардероб с четири крила и скрин;

  • Италиански комбинирам модел обзавеждане за спалня MIYUKI

Няма съмнение, че почитателите на семплия лукс ще се влюбят в тази мебелировка. Безупречно качествено изпълнение, дискретна и очарователна селекция от цвят и материали. Цената тук 2536 лева, но имайте предвид, че напълно си струва да инвестирате в обзавеждане, което ще се постарае да покрие най-високите ви изисквания за удивителна елегантност в интериора;

  • Спален комплект BAROCCO 6D

Царствено обзавеждане, което ще ви отведе в един приказен свят. Малко тежък стил, но пък особено отличителен. Орнаментиката е уникална, а изработката детайлна във всяко едно отношение. Разбираемо е защо почитателите на тези шикозни комбинации не са малко, а цената от 2779 лева не се приема като твърде пресилена.

Качества на италианските спални

Моделите, с които ви запознахме нямат аналог. Именно луксозното излъчване и неповторимото присъствие, което гарантират показват, че смисъла от използването им е напълно обясним. За да си гарантирате перфектната уютна и комфортна обстановка разбира се, че е важно колко и в какво ще инвестирате за да създадете спалнята на своите мечти.

А база за сравнение между обикновените, масови комплекти с тези от колекцията с италиански няма. Луксозните колекции не само привличат вниманието със своята изтънченост и впечатляваща визия. Когато се касае за конкретни качества то безспорно няма как да не отбележим следните:

  • Изключително здрави и устойчиви на натоварване материали;
  • Безупречно изпълнение по отношение дори на най-дребните детайли;
  • Специфичност в орнаментиката, характерна за повечето мебели в италиански стил;
  • Удобство и комфорт, което се гарантира в годините на експлоатация на мебелите;
  • Уникалност и неповторимост във всяко едно отношение.

Навярно все ще недоумявате как и защо все повече клиенти са склонни да плащат повече само и само да притежават такива спални. Когато персоналния комфорт и пълноценна почивка са гарантирани то ето, че има смисъл от такъв вид инвестиция.