Придайте изисканост на коридора с минималистично портманто

мебел

Признаваме си, че като новодомци, които желаят скоро да се нанесат в новия си дом изпитваме нетърпение набързо да обзаведем интериора си. Не е толкова лесно, тъй като всяка една зона си има своите особености и в зависимост от предназначението си е нужно да се обърне внимание на някои специфики. Основния въпрос, който ви вълнува е от къде да стартирате обзавеждането – от основните помещения или преходните? Интериорни дизайнери съветват винаги да се вглеждаме в дребните детайли, онези които дават изключително много информация както за характера на дома така и за навиците на стопаните. А къде от пръв поглед се получава такава информация ако ли не от коридора. Ето я причината да стартирате с организирането и оборудването на но дома си от входното антре. Сред предложенията, които могат да ви накарат да се замислите върху начина на организация е ново от Арена портманто.

Портманто – компромис или продуктивно решение

Портмантата се нареждат сред едни от най-масовите и актуални сред потребителите идеи за обзавеждане на коридор. Обикновено готовите продукти, които се предлагат на пазара са изработени съобразно някакви рамки и готови проекти. Със сигурност обаче не бива да приемате решението за обзавеждане на коридор с портманто като компромис. Идеите, които се представят на новодомците от виртуалната платформа Арена са насочени към максимална удовлетвореност на домакинствата.

Портманто

Анализирането на гамата от изделия показва, че тенденциите са насочени към:

  • Модерен дизайн;
  • Влагане на качествени материали;
  • Практичност;
  • Перфектна изработка;
  • Достъпна цена.

С новаторските мебели, които се предлагат в търговската мрежа потребителите могат да се насладят на прекрасно и стилно обзавеждане на коридора, който не случайно интериорни дизайнери определят като визитката на дома. Това, което е приоритетно да постигнете с правилния подбор на портманто е нотка на добронамереност, спокойствие и уют. И тъй като амбицията на голям процент от търсещите е именно  това да осигурят най-добрия продукт то имате пълно основание да се запознаете с изделията на Арена, в чиито каталог ще се изненадате от многообразие и качество.

Минимализъм – приложим за различни видове коридори

Антрето е зона от дома, която не фрапира с пространство и размери. Често това е една от най-ограничените части от жилището, при които е естествено да се изпита несигурност по отношение на избора на обзавеждане. И не защото минимализма е едни от популярните методи за организация, а и поради лесната адаптация на този тип мебели се постигат наистина завидни ефекти и резултати.

Портманто в минималистичен стил със сигурност ще ви допадне без значение колко голям коридор имате да обзавеждате. Меки линии, ненатрапчиви форми и размери няма как да не намерят малко в антре, което искате да изглежда уютно и приятно. Концепцията, която се налага от мини портмантата се приема много добре и наистина тя придава едно специално излъчване на коридора.

Ключа към идеалната подредба е в това да се осигури пропорционално на архитектурата обзавеждане, което буквално да се внедри така все едно винаги е било там. А повярвайте именно портмантата от Арена, които са в семпли размери ще ви изненадат как могат да подредят, оформят и създадат съвършен кът, излъчващ естественост, неутралност и семплост.

Знаете ли, че едни от най-предпочитаните модели малки портманта са тези, които:

  • Не са по-широки от 130 см;
  • Разполагат с шкаф за обувки, закачалка, чекмедже, гардероб;
  • Изработени са от неутрални и светли тонове, които придават оптическа пространственост на малкото пространство;
  • Гарантират изисканост на интериора със семплия си дизайн.

Едно портманто може да каже много за самите вас и навиците ви. Не само за да ви бъде уютно и приятно, но и да предаде послание към гостите ви новото обзавеждане  редно да се приема като преходно място с множество функции.