Тривиални, но съществени критерии при подбор на мини масичка за хол

маса

Мини масичката в хола е емблематичен елемент, на който домакинството възлага огромната роля да аранжира, декорира, украси и създаде удобство. и как според вас тази очарователна малка мебел може да се справи с тази отговорност? Със сигурност ще останете очаровани от способностите на елемента да се адаптира, да се внедри в скучния интериор и да подпомогне изграждането на приятна и уютна атмосфера, достойна да отговори на вашата взискателност и огромни очаквания. За да не сме голословни ще акцентираме на предложенията за холни маси АРЕНА, които са елегантното и естетично допълнение към онези ефективни и фантастично организирани зони, в които всички у дома обичат да си почиват.

Определяне на размера, формата и височината

Техническите характеристики, от които следва да стартирате своя избор е свързан именно с параметрите на холните маси. Както можете да се уверите безспорното многообразие в каталога на виртуалната платформа е в основата на това да се осигурят отлични условия, които са решаващи за всеки холен кът. Но предвид спецификата на всеки имот и в частност всекидневната или гостната стая е водещо да се вземат на фокус главните технически характеристики като:

 • Размера. Дали да бъде голяма, средна, мини помощна или с трансформираща се разтегателна опция? Възможностите за размери никак не са малко;
 • Форма. Плота може да бъде в различна геометрия. Освен стандартните правоъгълни и овални днес производителите проявяват невероятна креативност по отношение на разчупеността на формата на плота на холната масичка;
 • Височина. Няма никакво съмнение, че тук имате възможността да си осигурите ефективност и адаптация, тъй като определено на фокус са баланса между елементите и тяхното партньорство, с чиято помощ холния интериор придобива много по-изтънчен и впечатляващ облик.

Три основни технически особености, които са решаващи при покупката на нова мини маса. Не ги пренебрегвайте за да можете да постигнете отлична ефективност по отношение на оформлението на тази интензивно натоварена от цялото домакинство зона.

Стил и дизайн

холна маса

Нека да обърнем малко внимание и визията на холната маса. От магазин АРЕНА са наясно, че клиентите имат разностранни виждания по отношение на дизайна на мебелите, които ги заобикалят. Предвид концепцията на останалата част от интериора на имота е логично да се вземат предвид всички онези фактори, които по някакъв начин влияят върху стайлинга на мебелите.

Особеното тук е, че няма как да сте инвестирали в елементи в съвременен дизайн и да изберете ретро или винтидж масичка. Със сигурност ще предизвикате интериорен кич, който няма да стои добре и ще е причина да не се чувствате комфортно. Затова стила и дизайна на холната маса трябва да бъде следващ облика на пространството.

Сред предпочитаните дизайни при мини декоративните мебели се нареждат:

 • Класически помощни масички с дървен плот и тръбни крака;
 • Съвременни модели, изработени изцяло от МДФ и ПДЧ;
 • Класически, произведени от масивна дървесина;
 • Тръбни в индустриален стил;
 • Дизайнерски арт модели, изработени от хибридни материали и други.

Въпрос на индивидуално виждане и подход е да се фокусирате върху стилистиката на онези маси, които биха могли да се приспособят в холния ви интериор. Те се предлагат в разнообразни версии, така че да могат да задоволят вашите индивидуални предпочитания и интереси.

Колко ще ви струва красива холна маса

Цените безспорно са разнообразни, но предвид огромния асортимент от възможности, които се предлагат в търговската мрежа можете да създадете отлични интериорни варианти за конфигуриране на холното пространство без това да ви струва прекалено скъпо.

Офертите за маси са зависими от:

 • Габаритите на мебелите;
 • Материали;
 • Визия;
 • Проект – дали е стандартен или насочен към арт дизайните;
 • Производител и други.

Изберете си холна маса, която да пасва на виждането ви за удобство и комфорт. Заложене на онзи тип мебел, която може да ви осигури стилно присъствие и изисканост.