Как да обзаведем стаята за сън красиво, удобно и бюджетно

Разглеждането на спални комплекти може да се определи като вълнуващо приключение в необятния свят на интериора, където изненади и провокации дебнат зад всеки ъгъл. Предложенията са изумително много, а ние, крайните потребители, имаме тежката задача да открием и закупим идеалните за нас мебели. С тях ще изпълним празното пространството в жилището и ще поканим красотата и удобствата трайно вкъщи. Как да го направим по възможно най-добрия начин? В тази статия ще разберем!

Каква е стандартната конфигурация на спалния комплект

Мебелите, присъстващи в стаята за сън, трябва да комбинират редица качества, сред които е и тяхната добра изработка. Именно от нея зависи „животът“ на интериорния комплект, който по презумпция използваме години наред. За да е насладата от присъствието му в нашето жилище пълна, трябва да си осигурим такъв, който пасва на свободното пространство. Освен това, важно е също така и какви компоненти включва. В стандартния си вариант те са следните:

  • легло – това е фокусната точка на всеки един спален сет, защото именно от големината и вида на кревата зависи до голяма степен и пълноценният нощен сън. Всеки един купувач трябва да се фокусира върху детайли като размери, материали за изработка, наличието на допълнително място за съхранение на багаж (шкафчета или подматрачно пространство), цвят, стил и др.;
  • гардероб – организирането на личните ни вещи е въпрос на  планиране и добри битови условия. Колкото по-голям е дрешникът, толкова повече дрехи и други принадлежности ще можем да подредим в него. Разбира се, нужно е и да разполагаме с нужното пространство, за да можем да поберем максимално обемист такъв – например четирикрилен;
  • нощни шкафчета – малки и симпатични, те са решение отлично, на които си струва да заложим изрично. Задължителни ли са обаче? Експертите по интериор ще кажат, че е винаги добра идея да присъстват към спалния комплект, защото са източник на допълнителни удобства, от които е добре да не се лишаваме, щом можем лесно да си ги осигурим. Дори да купим само едно нощно шкафче, отново ще извлечем максимум ползи на фона на минимално заето място;  
  • скрин – в повечето случаи той не е част от спалния комплект, а „добавка“ по желание. Дори и да не е включен в харесания от нас мебелен сет, можем да го купим допълнително и така да направим обстановката изцяло завършена.

Изборът на спален комплект е чудесна възможност да „тестваме“ добрия си вкус, да провокираме сетивата си и да превърнем стаята за сън в място, напомнящо на дворцови покои… От Лени Стил предлагат чудесни решения от този вид, които определено си струва да се видят!

Как да изберем подходящия модел според нуждите

След като сме осъзнали нуждата от спален комплект, идва ред и на неговата същинска селекция. Тя изисква от нас да обмислим редица неща, а именно:

  1. размерът на мебелите – започваме първо от това, защото именно габаритите на обзавеждането са решаващи за крайните резултати. Колкото по-просторна е стаята, толкова по-голям спален комплект можем да си позволим да купим;
  2. дизайнът на спалния комплект – визията на бъдещите мебели е супер важна, като ако тя не ни допада, колкото и качествени да са те, тяхното присъствие няма да бъде особено въздействащо;
  3. качеството и цената – стойността на който и да е вид обзавеждане трябва да ни устройва на 100%. Бюджетно или по-скъпо, важното е да отговаря на финансовите ни възможности.

Колкото и модерен да е даден спален комплект, най-важният показател си остава неговата хубава изработка. Комбинирана с висока естетика, резултатите се очертават да бъдат повече от добри, а ние напълно доволни от придобивката!

Откъде да купим най-висок клас обзавеждане

Магазинът, от който възнамеряваме да купим нови мебели за стаята за сън, е също подробност от съществено значение. Лени Стил е страхотна опция, защото предлага богат продуктов каталог, а и цените са доста приемливи. Вижте какво има на сайта и дайте шанс на модерните решения да превземат вашето ежедневие.