Защо е удобно да използваме градинските соларни лампи и фенери?

Ако разполагате с красив и уютен двор със сигурност искате той да бъде добре поддържан и перфектно осветен. Вероятно сте се замисляли, какъв вид лампи е добре да използвате. Предлагаме, да направите една разумна инвестиция в градински соларни лампи и фенери за двор. Това са изделия, които се захранват от слънчевата енергия, екологични са и достатъчно практични. Хората все повече се интересуват от различните възобновяеми източници на енергия, стараят се да опазват планетата чиста и да не натрупват излишни замърсявания. Употребата на модерно градинско осветление е чудесна възможност, да инвестирате в качествени изделия, щадящи околната среда. Разгледайте каталога на магазин MOVI.BG и научете повече за новите модели, изработени в красив и стилен дизайн.

Защо да използваме в двора соларни лампи и фенери?

solarni-feneri

Ако знаете как работи този вид технология, ще останете много приятно изненадани от нейната функционалност. Щом слънцето изгрее панелът привлича светлината, натрупва я и я запазва, за да ви предложи в тъмната част от денонощието добре осветен двор. Различните модели ви позволяват да ги разположите отстрани на входната пътека, около любими растения или в близост до беседката, ако разполагате с такава. При положение че сте решили да подмените старото си осветление с по-модерно и да закупите соларни лампи и фенери ви предлагаме, да научите малко повече за техните положителни характеристики:

  • те са напълно безопасни – ако използвате градински соларни лампи и фенери няма да се притеснявате от това, че електрозахранването може да спре. Множеството кабели, по които тече ток са опасни за децата и домашните любимци, а и са предпоставка за някакъв вид авария. Много по-практично е да купите модерни соларни лампи и фенери;
  • нямате ограничения с монтажа – ще украсите лесно цялата градина, без да се налага да търсите специалист, който да ви помага. Изделията, които работят със слънчева енергия, могат да бъдат поставени абсолютно навсякъде по ваша преценка и не е необходимо да се съобразявате с никакви условности;
  • градинските соларни лампи и фенери са екологични – материалите, от които са изработени са висококачествени, устойчиви и няма да се налага често да подменяте изделията с нови. Светлината, на която ще се радвате през нощта, се произвежда от слънчевата енергия и наистина е природосъобразна;
  • икономични са – голяма част от градинските соларни лампи и панели разполагат с LED крушка, която е с много дълъг експлоатационен живот. Поставянето на подобно осветление е икономично и защото няма да имате по-висока сметка за ток, което винаги е от ползва в едно домакинство.

Причините да използвате съвременните градински соларни лампи и фенери са наистина много, както сами установявате. Освен всичките предимства на тези изделия, трябва да споменем, че от естетична гледна точка са невероятно оригинални и красиви. Създадени са така, че да допълнят обстановката в градината и да я направят още по-уютна.

Кои модели ще ни направят силно впечатление?

За да изберете ново и модерно градинско осветление, препоръчваме да опознаете различните варианти, за да ги разположите правилно в пространството и да се насладите на светлината, която ще отдадат в тъмното. В каталога на магазин MOVI.BG се предлагат интересни дизайни като:

  • модел със сменящи се цветове – красивият дизайн е елипсовиден на 45 градуса. Интересна и оригинална декорация, която ще ви допадне много, тъй като цветовете се сменят и създават весело настроение;
  • стилен градински фенер 2 в 1 – при този соларен модел получавате два начина за монтаж. В единия случай имате дълго колче, с което да забиете фенера в земята, а в другия симпатична къса поставка. Възможно е да го сложите на терасата или в двора по ваша преценка. Елегантен и красив дизайн с класическа визия за повече стил в екстериора;
  • градинска соларна лампа глухарче – изключително красиво и симпатично изделие, което ще украси двора и ще го направи много приятен и свеж. Проводниците, които оформят глухарчето са гъвкави и бихте могли сами да оформите дизайна им;
  • красив модел животно – зарежда се чрез слънчев панел от дневната светлина. Декоративният и красив дизайн, който може да бъде бухал, папагал или друго животно ще краси пространството не само през нощта, но през деня.

Това са много малка част от възможностите, които ви предлага интернет магазина. Всички модели са красиви, практични и ще създадат безопасност и настроение в двора.

Как бързо и лесно да изберем градински соларни лампи и фенери?

соларна-градинска-лампа

Освен външния вид на самите изделия, който ви прави първоначално силно впечатление, трябва да обърнете внимание и на начина на изработка. Нормално е един качествен продукт да отдава по-силна светлина, когато е тъмно и да работи по продължително. Определете каква зона от двора ще осветявате и изберете достатъчно на брой тела, които да разположите през определено разстояние.

Много често градински соларни лампи и фенери се купуват за пътеката, по която минавате към къщата и са важни за вашата безопасност. Инвестирайте в добре изработен и качествен продукт. Дизайнът, който ще изберете, трябва да е съобразен с вашия вкус и с визията, която искате да постигнете в двора.

Откъде да купим качествени и модерни изделия?

В момента повечето потребители пазаруват през интернет платформите и това е така, заради многото удобства, които дават търговците. На едно място ще намерите разнообразен асортимент и на спокойствие ще определите от какво имате нужда. Пазарувате безопасно и удобно с гаранция за високо качество и добра цена.