Как красивата декорация ще направи Хелоуин по-забавен?

Хората, които имат желание да организират парти за Хелоуин, започват да се приготвят за него поне няколко месеца по-рано. Този древен езически празник стана популярен не само в България, но и в много други страни по света. Независимо че редовно има спорове за това, до колко трябва да бъде отбелязван при нас, хората които обичат забавленията и маскирането му отдават голямо значение. Децата са най-щастливи на този ден, защото събират лакомства, правят пакости и са облечени по интересен и оригинален начин. Ако ви предстои да организирате парти за Хелоуин със сигурност ще се нуждаете от артикулите приготвени в сайта на https://movi.bg/halloween в секция хелоуин. Само от едно място ще се сдобиете с толкова разнообразни неща свързани с празника, за да се преоблечете, да украсите жилището и да зарадвате всички ваши гости.

Как да постигнем перфектната атмосфера на Хелоуин?

тикви-украса-хелоуин

Както добре знаете, този празник се свързва със страховити привидения и духове. Обстановката, която го съпътства е по-скоро мистериозна и ужасяваща, затова трябва да се постараете много добре да я постигнете. Това ще стане лесно, като изберете точните артикули от сайта на MOVI.BG. Нещата, които можете да използвате са свързани с декорацията на масата и на помещенията като цяло. Препоръчваме ви да попълните колекцията си със следните изделия:

  • украси свързани с образа на тиквата – тя присъства навсякъде по време на Хелоуин, затова не бива да я пренебрегвате. Преди много години хората са издълбавали истински тикви, за да правят фенери, но днес можете да купите специално изработени красиви декоративни изделия. Тази декорация е атрактивна и оригинална, затова поръчайте повече бройки и разположете тиквите около входната врата и в основното помещение на партито. Освен фенери ще намерите още светещи огърлици и гирлянди, които ще разнообразят атмосферата;
  • декоративна висяща вещица – чудесен аксесоар за Хелоуин, който може да разположите на вратата или да окачите някъде другаде в помещението. Изработката е невероятно детайлна и естетична;
  • паяци и паяжини във всякакви размери – страхът от насекоми и паяци ги прави много подходящи за украсата на този празник. Поставете ги на места, на които наистина ще стреснат гостите ви;
  • тематична парти мушама – не пропускайте декорацията и на масата, където ще има напитки и почерпки. Всеки детайл от интериора е важен, за да направи обстановката празнична и подходяща за Хелоуин;
  • красиви шарени чаши и чинии – те също са изрисувани подходящо за празника в традиционните цветове оранжево и черно. Практични са, тъй като след това няма да миете, а направо ще ги изхвърлите;
  • различни видове изкуствени хладни оръжия – прекрасна възможност да всеете допълнителен ужас, защото аксесоарите изглеждат досущ като истинските;
  • диадеми – дори някои от гостите да не искат да се маскират, могат да използват специални декоративни диадеми с различни предмети върху тях като хладно оръжие, кървав бинт или шапка на вещица.

Изберете внимателно украсата, която ви допада визуално и ще направи партито за Хелоуин по интересно и запомнящо се за всички. Изделията са изключително качествени като изработка и изпипани до най-малкия детайл.

Какви маскировъчни костюми ще се харесат на децата?

ръкавици-скелети-хелоуин

Малчуганите ще се забавляват много най-вече, ако им изберете хубав и качествен костюм, който съответства на техните интереси. Предпочитани от момичетата си остават роклите на принцеси, които могат да бъдат в най-различни цветове и десени. Много красиви и интересни са триката калинка и разноцветните костюми на еднорог. Момчетата се насочват към образи на супер герои като Батман, човекът паяк, костенурките нинджа, Супермен и други.

Важно е детето да влезе в образа, а това ще стане, ако се чувства комфортно в самото облекло и му допада избраната маскировка. Интересно би се получило да използвате и допълнителен грим, за да засилите ефекта от персонажа. Спокойно могат да се използват и различни маски, които са тематични за Хелоуин.

Трябва ли и възрастните да се дегизират?

Хората, които са настроени празнично и обичат подобни купони със сигурност ще предпочетат да се преоблекат по някакъв оригинален начин. Бихте могли да бъдете с костюм на вещица, скелет или да постигнете добре познатия на всички образ на вампир.

В случай че не желаете облекло, има достатъчно допълнителни аксесоари като диадеми, маски и други, които ще ви създадат празнично настроение. Най-новите и актуални изделия в сайта на MOVI.BG са маска от филма „ТО“, от филма Скуид Гейм и маска на тиква череп. Това са все предложения всяващи ужас и ще впечатлят всички ваши познати.

Къде ще открием подходящи артикули за Хелоуин?

Вероятно сте забелязали, че в търговската мрежа пускат украса и костюми за Хелоуин непосредствено преди празника. Тогава хората бързат и не могат спокойно да открият нещата, които и са им нужни, създава се излишно напрежение. Точно затова ви препоръчваме да пазарувате от добре заредените онлайн магазини, в които ще намерите целогодишно много парти артикули за Хелоуин. Възможно е да купите в удобно за вас време всичко необходимо. Интернет търговците редовно попълват колекцията с нови и още по-интересни декорации, което е предпоставка за организиране на един весел и забавен празник.