Съществени техники при подбор на офис стол

офис стол

Всяка професия си има своите особености. Едни изискват специално работно защитно облекло, а при други е важен интериора и обзавеждането, в което хората полагат труд. Сигурно е, че съобразно обстоятелствата както и характера на конкретна дейност фокусът към организирането на процеса за работа има защо да бъде насочен към мебелировката. Независимо от това дали работите в склад, магазин, офис, ресторант избора на обзавеждане е от решаващо значение за това да се подсигурят отлични условия за провеждането на конкретните дейности. И тъй като натоварването при различните професии се разграничава като физически и умствен труд то това до голяма степен определя естеството на компонентите, които ще бъдат избрани. Днес ще споделим защо е толкова значим вида на стола в един офис и кои са основните критерии за неговия подбор.

Специфика на офисната работа

Ако разчитате на физически усилия за да работите то навярно смятате, че е много по-лесно да работиш на стол в офис. Но едва, когато поемете ангажимента към административна позиция осъзнавате, че осем часовия работен ден в една поза е доста изморителен и има защо обзавеждането в такива трудови зони да се подбира с внимание. За предлаганите офис столове АРЕНА в своя каталог гарантира безкомпромисно качество, сигурност, стабилност и грижа. Причините за направения подбор от експерти и специалисти по обзавеждане наистина е решаващ, тъй като само по този начин може да се гарантира:

 • Спокоен режим на работа;
 • Удобство на служителя;
 • Намаляване на натоварването на опорно-двигателната система;
 • Създаване на най-добри условия за повишаване производителността.

Именно особеностите и спецификата на работата в офис са в основата на това да се предприемат конкретни мерки и да бъдат избрани такива столове, които са в състояние да осигурят на ползващите ги лица максимално удобство и комфорт.

Качества на офис столовете

столове

Независимо дали сте дизайнер, предприемач или служител, на който се дава правото сам да избере новия си стол то това, към което следва да се фокусирате са всички онези детайли и критерии, които са приоритетни за обзавеждането. Всеки мебелен елемент си има своите особености и се отличава с индивидуалните си характеристики. За да сте сигурни, че ще приложите възможно най-качествен подход е препоръчително да се съобразите с:

 • Интензивност на натоварване на офис стола;
 • Товароносимост. На пазара се предлагат модели до 100 кг, до 120 или 150 кг, което позволява на хора с различно телосложение и тегло да могат безпроблемно да ги използват;
 • Дизайн, който да се впише в облика на работното пространство;
 • Вид на основата. Препоръчително е да бъде стоманена за да може да гарантира стабилност и сигурност;
 • Материали за изработка на седалката. Антистатични, лесни за поддръжка, приятни на допир.

Това са основните качествени характеристики, които биха подпомогнали взимането на окончателно решение относно подбора на стол, който би ви служил при ежедневното вършене на офис задълженията ви.

Колекция от продукти с отлично качество

Магазин Мебели АРЕНА разполага с широк спектър от възможности, от които имате шанса да се възползвате. Когато ви предстои взимане на решение, което да осигури ефективност, отлични условия и удобство със сигурност се нуждаете от такива стоки и продукти, които са възможно най-качествени.

Продуктовия каталог на онлайн магазин включва:

 • Работни модели. Независимо, че се дефинират като универсални имайте предвид, че това са едни от най-надеждните и способни да осигурят обзавеждането на работни зони с различен капацитет на натовареност;
 • Директорски. Те са една идея по-добри от работните, тъй като материалите за изработка отговарят на високи изисквания по отношение на естетичност и комфорт;
 • Гейминг. Може би това са едни от най-ергономичните продукти. Те са перфектно решение за продължителна работа.

В онлайн магазин АРЕНА ще намерите висок стандарт от решения, с които да организирате офисния интериор. Качеството е гарантирано, а цените достъпни за всеки джоб.