Съвременни решения за обзавеждане на вашата дневна

голям диван

Много са факторите, които играят съществена роля за това как се класифицират различните видове мека мебел. Не става въпрос само за това дали са малки или големи, дали са с кожена или текстилна тапицерия както и други технически и визуални особености. Според всеки един принцип пазара разграничава по различни начини видовете мека мебел като основната цел е клиентите да се ориентират бързо и лесно при търсене. Факт е, че най-масово клиентите търсят от каталога на арена – Съвременни дивани т.е. имат необходимост от това да инвестират в актуални и подобрени решения, с които да осъществят своите интериорни мечти. Затова ще представим именно съвременните тенденции, които са се превърнали в еталон са елегантност, удобство и иновативност.

Новости по отношение на размери и форма

Класиката при диваните е те да бъдат прави и да приличат на канапета с две или три седалищни места. Напоследък интереса на потребителите тотално се измести що се отнася до търсенията на съвременните домакинства. Тук едни от предпочитаните са:

  • Г-образни форми

Те са приспособими почти във всяко едно пространство, което на практика означава, че наистина можете да се възползвате от комфорта да оптимизирате площта и да получите повече седалки за сядане както и лежанка за почивка;

  • П-образни

Удивителни съвременни мебели, които разкриват тайната на пълноценния отдих. Със сигурност това, което ще ви впечатли при този тип дивани е факта, че само те са достатъчни в хола за да можете да му предадете царственост и стил;

  • Поръчкови С -образни дивани

Също много приемливи съвременни варианти, които са приложими при по-специфична геометрия в помещението. Ако не обичате ръбове, а залагате на овалите то това е диванчето, което ще ви се посвети изцяло за да се чувствате комфортно.

Арена предлага  своята платформа уникални идеи, които са доста разнообразни като стил с оглед на това всеки клиент да намери нещичко за себе си.

Брой места – как се определят при съвременните дивани

Меката мебел, която ще бъде използвана у дома е необходимо да бъде оптимално функционална. Това означава, че е добре да се постараете при подбор на хубав диван. В случай, че семейството се състои от четирима души то предвидете модел, който разполага с поне пет места. Не се изненадвайте от това дори да не обичате да каните гости, защото винаги ще има някой, който би пожелал да се излегне и се нуждае от повече площ.

А приоритетите, които залагат производителите на моделни мебели са в това диваните да могат да се грижат за вашия комфорт и то по всяко време. Именно за тази цел съвременните тенденции са насочени към:

  • Внедряване на релакс механизми, които позволяват повдигане на краката;
  • Масажиращи облегалки, които действат невероятно отпускащо след изморителния и натоварен работен ден;
  • Комфортна лежанка, която децата обожават, тъй като винаги си намират място за игри.

Имайте предвид, че ако преди години се обръщаше сериозно внимание на стандартите, които определят броя на седалките и габаритите на диваните то днес производителите имат абсолютна свобода да изпълнят всяко желание на своите клиенти.

И все пак… колко ще ни струва съвременния диван

Искаме или не все стигаме до цента. Тя е фактор и много домакинства на първо място се съобразяват с нея. Приемливото при актуалните мебелни възможности е, че човек може да избира от богат асортимент от решения, с които да се фокусира върху онова, което напълно да го удовлетвори.

А и по критерий оферта в сайта на Арена можете да забележите, че покупката на нов, модерен и стилен диван няма ва ди струва кой знае колко. Както се казва – за всекиго по нещо са подготвили от търговския отдел и в зависимост от това с какъв бюджет разполагате можете да изхарчите парите си за наистина добър и практичен елемент, с който да обзаведете хол, всекидневна, трапезария или пък съвременен офис.