Скрин за хола от най-висок клас – важно решение в дългосрочен план

Интериорните тенденции са обект на постоянно промени, като с всяка следваща година откриваме все по-уникални и креативни решения, от които да се възползваме… На кои обаче да заложим и по какви критерии да ги избираме – в днешната статия ще говорим именно за това, и по-специално за съвременните комоди за дневна, които а топ мебел по ред причини. Основното при тях е, че са практичен компонент, който има универсално предназначени и се вписва отлично във всяка една стая. Какво още? Останете с нас и ще разберете!

Комодът за дневна – защо ни е нужен

Искате удобства и естетика? Купете си скрин и ще сбъднете мечтата си! На тази мебел не бива да се гледа като на обикновено средство за постигането на функционална среда за живеене – то е начин да внесем съвременен акцент там, където има нужда от него, както и да разнообразим жилищния интериор и да го интегрираме към новостите в тази ниша.

Освен в спалнята, можем да имаме комод и в дневната, който можем да използваме по различни начини. Ето кои са те:

  • Удобно и организирано съхранение на различни по вид вещи – техника, книги, сервизи и др. В разгара на динамичното ежедневие е трудно да бъдем ефективни на всички „фронтове“, особено ако не разполагаме с базови удобства, каквито са и практичните мебели у дома. Точно затова е добре да не пропукаме да си осигурим хубав комод за дневна, с който гарантирано ще се чувстваме значително по-добре;
  • Повишаване на естетиката в стаята – декорирането на хола е задължително за помещения като това, което използваме предимно за релаксиране, приятни моменти пред телевизора, а в някои случаи и за сладка дрямка. Можем да използва комода за дневна, за да подредим на него красива аранжировка по наш вкус – свещи, ваза, лампа, фигурки и др. В този случай имаме безкрайно много възможности, от които да се възползваме, затова си струва да ги обмислим една по една;
  • Запълване на празното пространство – не рядко, целта на една такава покупка се свежда основно до потребността от повече на брой мебели, за да оползотворим наличната площ. Ако диванът, холната маса и ТВ секцията са недостатъчни, винаги можем да добавим един красив комод, който ще промени визията на дневната и ще в превърне в още по-уютно местенце, в което да прекарваме времето си.

Каквато и да е причината да искате да купите комод за дневна, направете това с вкус. Подбирайте внимателно всяко едно интериорно предложение, което да включите в списъка с идеи. Препоръката ни към вас е да разгледате продуктовият каталог в онлайн магазин Лени Стил, където ще откриете мебели, вдъхновени от модата и не само…

В какви разновидности се предлага

Не си мислете, че комодите за дневна срещат ограничения в дизайнерски план. Точно този вид мебели са супер разнообразни като вид, качество, цветове, цени и прочее. Ще срещнете както базови модели със стандартен дизайн и класически външен вид, така и такива, които са истинско предизвикателство за хората, които са свикнали да се придържат към статуквото и не са „на ти“ с експериментите.

Някои модели са с три чекмеджета, други включат в дизайна си вратички, а трети се отличават с нестандартния си дизайн, който е причина за силен интерес сред купувачите. Освен добро качество, трябва да изисквате от бъдещия си комод за дневна и стилно присъствие в стаята.

За какво да внимаваме

Ключов фактор за правилния избор е да обърнете внимание на всяка една характеристика, включена в описанието на продукта. Така ще можете да прецените по-лесно към кой модел да се ориентирате, а след това и позиционирате в дома си. От гледна точка на дизайна, комодите за дневна отново разкриват пред нас нови хоризонти – с лачено покритие, в бяло, в кафяво, в комбинация от няколко цвята, с огледало и др.