Реализирайте мечтата си за уникално и комфортно обзавеждане на дома

спален комплект

Мечтата на всеки новодомец е да създаде една съвършена интериорна картина, в която да изпитва удоволствие независимо дали си почива в спалнята, приготвя вкусотии в кухнята или кани гости в прекрасния си хол. Интериорния дизайн ако трябва да бъдем честни не е просто лъскав проект, към който се стремим. Това е комплексно и цялостно реализиране, което е съсредоточено не само върху запълване на пространството, а в намирането на подходящи мебели, декорация и оборудване, които да отговорят напълно на нашите предпочитания. Всъщност най-голяма трудност дизайнери и клиенти изпитват при избора на обзавеждане, тъй като това са основните елементи, които са склонни да създадат съвършен образ на помещенията, да ги превърнат в приятни и уютни зони, достойни за нас и близките ни.

Мебели, напълно покриващи очакванията ни

За да се конкретизират моделите, размерите и спецификата на мебелите, които ще закупите е важно да си отговорите на няколко въпроса:

 • Къде ще бъдат позиционирани?;
 • Колко са обичайните потребители, които ще ги използват?;
 • На какво натоварване ще бъдат подложени?;
 • Какъв естетичен ефект търсите с избора на точно тази мебел?.

Това са чисто технически въпроси, които не трябва да се подценяват. Отговорите им имат отношение към това да се постигне баланс, ефективност, функционалност. И поради това ако наемате интериорен дизайнер то при подбор на мебелите за дома това са задължителните въпроси, върху които ще се наложи да поразсъждавате.

Избора на мебели не трябва да бъде хаотичен и съсредоточен върху визуалните качества на даден вариант. Обзавеждането носи със себе си духа на дома, характера на стопаните и техните навици. Качественото подбиране на елементите със сигурност трябва да бъде съобразено с личните предпочитания, очаквания и планове.

Цялостно или частично обзавеждане

В зависимост от това дали се прави пълно реконструиране и трансформация на дома или искате просто да подновите определен кът на пазара се предлага богато многообразие от решения. Ако имате малко усет и сте почитатели не само на красивото, но и практичното онлайн магазините могат да се окажат доста ефективни за удовлетворяване и изпълнение на идеите ви.

мека мебел

Предимства и то не малко, защото ако се доверите на конкретен търговец ще имате възможността да подберете цялостно обзавеждане в зависимост от:

 • Търсен дизайн и стил на обзавеждането;
 • Размер, които да паснат на пространството на помещенията;
 • Цени, които реално можете да си позволите;
 • Бърза доставка до дома;
 • Приемливи гаранционни условия;
 • Възможност за евтин професионален монтаж.

Характерно за утвърдените магазини, които предлагат мебели е това, че в основата на онлайн продажбите е това да улеснят максимално всеки свой клиент. Така, че дори да изберете един елемент или няколко такива то предимствата и коректното обслужване да бъдат гарантирани.

Съветваме ви когато искате да закупите повече мебели да го направите от един търговец. Причините са в това, че специално за вас:

 • Ще се изготви индивидуална промоционална оферта;
 • Доставката ще бъде извършена по-бързо от очакваното;
 • Дори е възможно монтажа на мебелите да бъде като бонус.

Затова преди да решите да правите каквито и да е действия, свързани с покупка на ново обзавеждане преди всичко потърсете такива търговци, които знаят как да привличат клиенти.

Защо са важни гаранциите за качество на мебелите

Ако сте постигнали съвършения интериор в дома си то определено сте положили не малко усилия за това. А безспорно сте инвестирали и достатъчно средства, които наистина да бъдат приети като добри и с дългосрочно използване. Момента, който пропускат не малко клиенти е да се информират за експлоатационните показатели на мебелите т.е. не се отнасят сериозно към даваните гаранционни срокове.

Гаранциите са определящи, важни, значими. Те са задължително договаряни, особено в случите, когато се купуват мебели с цел на ползване поне 6-7 години. Практиката показва, че много български производители залагат репутацията и имиджа си и са склонни да предоставят на клиентите си не малко привилегии, сред които и две години гаранция, както и евтин извънгаранционен сервиз. А неминуемо това са фактори, които могат да ви накарат да се фокусирате върху търговци и производители, гарантиращи за качеството на предлаганите мебели именно с гаранционен срок и сервиз при необходимост.

А практиката показва, че мебелите с гаранция:

 • Издържат на огромно натоварване;
 • Могат да се ползват както за дома така търговски обекти;
 • Устойчиви са като качествени показатели;
 • Лесни са за поддръжка;
 • Съотношението цена – качество определено устройва клиентите.

За да завършим подобаващо днешната мебелна презентация ще представим най-купуваните мебели от каталога на МебелиАрена с техните качества и гаранции. Така се надяваме да улесним избора ви независимо дали сте се ориентирали към цялостно или частично обзавеждане.

Тип на обзавеждането Основни предимстваГаранция за
качество
Комплект спалня -естетично и комфортно обзавеждане;
-изгодна цена;
-цялостно оборудване от най-важните елементи.
2 години
Мека мебел -разнообразие;
-красота и здравина в едно;
-високо ниво на износоустойчивост;
-изгодни цени.
2 години
Детско
обзавеждане
-естетично, комфортно и безопасно
обзавеждане;
-изгодна цена;
-цялостно оборудване от най-важните елементи.
2 години
Кухни -богат избор от решения
(готови, модулни системи и по поръчка);
-добри цени;
-качество по най-високи стандарти.
2 години

Решението оставяме на Вас, а предложенията със сигурност не бива да подминавате, тъй като са не просто гаранция за неповторим интериор, а удобство и максимален комфорт.