Кои са основните принции за правилен подбор на портманто?

портманто

Възникват много въпроси, които се отнасят до подбора на обзавеждане за коридор. Но с оглед на това да се гарантира дълъг период на използване, надеждност и здравина е приоритетно да се акцентира на материалите, от които е изработено конкретното изделие. В случай, че и вие търсите продукти, които са практични, удобни, лесно усвояват и аранжират коридорното пространство от Мебели Арена представят изобилие от портманта. Качествените характеристики на тези мебели впечатляват не само с това, че се касае за възможност за цялостно обзавеждане на входното антре. Те са изумително естетични и удобни, осигуряващи най-добра алтернатива за подредба на връхни дрехи, обувки и аксесоари.

Материали за изработка на портманта

Това, което преди всичко трябва да си изясните що се отнася до покупката на портманта е типа на вложените в направата им суровини. Акцентираме на суровини, тъй като за да бъде произведена една такава мебел се използват различни плоскости, механизми, мебелен обков, крепежни елементи и други. Точно поради това да се осигури качество на изделието и да бъдат осигурени наистина такива мебели, които да служат достатъчно дълго във времето безаварийно  необходимо да се вземат под внимание различни фактори като основните са именно суровините.

Стабилността и здравината на новото ви портманто зависи от това какъв вид ще бъде основния материал за изработка. Вариантите, които ще откриете на пазара са за такива, които са с доказани качествени характеристики и наистина са способни да задоволят потребностите ви относно сигурност, надеждност и функционалност. Перспективите, които стоят пред клиентите са да портманта от:

 • Естествена дървесина. Изключително елегантни и със завидна здравина модели, на които можете да разчитате достатъчно дълго във времето;
 • МДФ. Структурата на материала позволява да създадете едно неповторимо, съвършено и практично оформено кътче с модерен облик. Удобството при МДФ-а се дължи на това, че наистина е красив и лесен за поддръжка;
 • ПДЧ. Това е евтината версия на МДФ-а като клиентите предпочитат такива портманта именно заради достъпната им цена.
 • Хибридни. Те съчетават няколко продукта, които са в състояние да създадат интересна формула за естетично обзаведен коридор.

Прекрасни и удобни мебелите, които ще откриете в сайта на Мебели Арена са в състояние да гарантират една неповторима, изискана и приветлива входна зона, отговаряща на вашите предпочитания.

Безопасност и устойчивост на натоварване

коридор

Определящо при покупката на мебели а коридор е това да могат да ви подсигурят наистина отлични условия за съхраняване на вещи, които използвате при излизане навън. Идеята е в това не просто да се избере модел, който е изработен от качествен и сигурен материал, но и да бъдат приложени принципите на безопасност и гаранция за издръжливост при ежедневно интензивно натоварване.

Изключително функционални, практични и изискани моделите портманта провокират вниманието на клиентите с вложените за изработката им:

 • Елегантни ергономични дръжки на шкафчетата и чекмеджетата;
 • Механизми с плавно затваряне;
 • Закачалки с отлична товароносимост;
 • Заоблени ръбове без риск от нараняване и други.

Със сигурност нивото на безопасност, която е предвидена при изработката би била особено решаваща за създаването на перфектните условия, които да оформят една приветлива, комфортна и изискана входна зона.

Защо да инвестирате в портманто?

Със сигурност ролята на мебелите в коридора е решаваща за да се оформи красива и уютна среда, която първо ще виждате с отварянето на входната врата. Определящ момент се оказват причините да се възползват именно от портманто. А те се отнасят най-вече до:

 • Цялостно обзавеждане на антрето;
 • Създаване на много добри условия за съхраняване на различни вещи;
 • Оборудване с необходимото за коридора;
 • Много добра адаптация на мебелировката в пространството;
 • Изгодна цена.

Съществуват и други мотиви, които биха били наистина решаващи за създаването на перфектната организация в интериора на коридора, но по отношение на качество и комфорт именно портмантата разкриват отличен потенциал за надеждно, сигурно и удобно обзавеждане.