Полезна информация за моделите градински маси

маса

Потребителите купуват различни видове градински мебели, които използват за престоя си на открито. Едни от възможностите, които се характеризират с отличен потенциал са именно онези, които са свързани с подобряване условията и гарантиране на една релаксираща и уютна атмосфера. Има такива градински мебели, които се считат за задължителни и често се предлагат в комплект. Такива са именно масата и столовете. В случай, че имате нови столчета, а старата ви маса е малка и искате да закупите такава с по-голям плот то в днешната тема ще ви представим няколко интересни съвета. Представителите в каталога градинска маса Мебели Арена са една интересна версия, която би подпомогнала вашите интереси и идеи за организиране, оформяне и структуриране на интериор, който е удобен, практичен и повишаващ нивото на релаксация в двора ви.

За какъв тип пространства са подходящи градинските маси

За да сте удовлетворени от даден мебелен детайл то преди всичко е необходимо да се съобразите с възможностите му за позициониране. На практика всяка една мебел си има своята роля и е предназначена да бъде използвана в конкретно пространство и при определени условия.

Масите от колекцията градински са изключително практични и удобни решения, които биха намерили място при обзавеждане и организиране на:

 • Тераси;
 • Балкони;
 • Дворни пространства;
 • Градински кътове;
 • Барбекю зони;
 • Бизнес площи – кафенета, ресторанти, басейни и т.нат.

Не е изключено използването на продукти от категорията градински маси и в интериора. Те с достатъчно елегантни и практични за да могат да послужат и да създадат една перфектна и качествена феерия от възможности, която ви подсигурява естетичност и удовлетворение от аранжирането на площта.

Въпрос на лична нагласа, удовлетворение и комфорт е да се вземат под внимание всички онези фокусни точки, които са свързани със създаването на една иновативна и функционална зона, независимо от това дали става въпрос за открити или закрити пространства.

Основно видово разнообразие

Следващ фокус на днешната тема е това да представим водещите модели градински маси. В каталога на Мебели Арена определено ще намерите множество продукти и то на доста добри цени. Има такива, които се приета като лидери в раздела, защото са едни от най-купуваните и поръчваните. Не са малко и онези, за които твърдят, че са по-скоро декоративен елемент, но пък определено са предпочитани заради компактните им размери.

Независимо от това на кой вариант обаче ще се спрете със сигурност ще останете доволни от ефекта, който градинската маса ще предизвика в екстериорното пространство. А ето ги и видовете, на които и вие можете да се доверите за да създадете една красива и функционална атмосфера на открито:

 • Разтегателни. Могат да бъдат използвани в два размера според броя на хората, които ще ги използват;
 • Сгъваеми. Удобни са, защото можете да ги използвате навсякъде, където пожелаете;
 • Ниски помощни. Прекрасни допълнения, които се характеризират с повече комфорт и удобство дори на балкона;
 • Тип трапезни. Това са страхотни варианти, с които можете спокойно да изнесете трапезарията на открито.

Всеки тип градинска маса си има своите преимущества. Когато купувате такъв вариант то определено ще можете да разчитате на иновативен и съвременен подход за реализиране на вашите екстериорни идеи.

Материали за изработка

градинска маса

Не са за пренебрегване и материалите, от които масите ще бъдат изработени. Според типа на материала можете да разчитате на продукти, които се характеризират с невероятен потенциал и дълъг период на използване. Перспективите, които стоят пред вас са избор на материали са свързани с:

 • Алуминиеви;
 • Ратанови;
 • Пластмасови;
 • Дървени и други.

В зависимост от това каква зона ще обзавеждате сега можете да разчитате на отличен потенциал от продукти, които биха били удобни, практични и полезни за употреба навън. Време е да посетите сайта на магазин Арена и да изберете модела, който ви допада.