Повече не Ви се чисти? На кого да прехвърлите отговорността

Изобщо не е лесно да се занимаваме с пране на мокети. Дори и ако разполагате с двор, това начинание би могло да Ви затрудни дотам, че повече да не искате да перете килима по никакъв повод. Самото почистване не е чак толкова сложно, въпреки че има различни мнения по този въпрос. Подготовката и съхненето след това се оказват по-сложни, отколкото третирането на петната и прочее. Затова се обърнете към специалистите и нека те се погрижат за чистотата на подовата настилка. А Вие се насладете на свободното си време, което най-накрая се е увеличило драстично…

Чистотата на килима – винаги на преден план

Момиче, Дракон, Портрет, Мезонет, Градски Пейзаж
спалня

Събота и неделя обикновено са дните от седмицата, които посвещаваме на почистването на дома. Тъй като от понеделник до петък сме твърде заето на работа, също както и с дела от личен характер; оставяме подобряването на хигиената за някой друг път – за през уикенда. Тогава имаме време да се занимаем и с вечно отлагани неща като прането на килима, което винаги планираме за онзи ден, в който няма да имаме нищо за правене, но той така и не идва. Няма и да дойде!

Прането на мокет не е за всеки. То трябва да бъде започнато, проведено и завършено от ръката на опитен специалист, за да не бъдат допуснати никакви грешки. В този ред на мисли, се обадете още сега на Клийн Хелп и се доверете изцяло на тази страхотна почистваща фирма, защото и много други вече го направиха. Заявете желаната от Вас почистваща услуга и започнете от прането на мокет, което ще бъде и Вашия дебют в света на професионалното почистване на домове.

Този вид услуга е много търсена и предпочитана, а причините са следните:

 • Дълготрайни резултати, които се виждат с просто око;
 • Свежест и чистота на високо ниво;
 • Бързина и ефективност на изпълнение;
 • Красота, комфорт и уют у дома;
 • Повече свободно време за собствениците на мокета.

В общи линии, няма нещо, което да не е „за“ това да се доверите на професионалното пране на мокети. Още днес се докоснете до тази изключително ефективна услуга и резервирайте още такива, сходни до прането на килим:

 • Пране на диван;
 • Пране на матраци;
 • Пране на щори и прочее.

Ако в случай, че желаете да осъществите цялостно почистване на домове, задължително включете към плана си и:

 • Миене на прозорци;
 • Почистване на фурна и други видове кухненски уреди (хладилник, съдомиялна и прочее);
 • Почистване на бани и тоалетни;
 • Почистване след ремонт;
 • Пролетно почистване и др.

Няма такава услуга, която да не се окаже изключително полезна за Вас и семейството Ви. Положителните резултати ще са многобройни, а Вие ще ги видите на момента.

Защо абонаментно почистване

Декор, Украса, Фотьойл, Седя, Комфортен, Начало, Мебели
хол

Ако искате изобщо да не се занимавате с домашно почистване и сте готови да опитате всичко, за да се отървете от него веднъж завинаги, то значи решението за Вас е абонаментното почистване, което може да бъде извършвано както следва:

 1. По два пъти на седмица за по два часа;
 2. По три часа (два пъти седмично);
 3. По четири часа (два пъти седмично).

Всеки един вариант е удачен, но за да решите кой е най-подходящ за самите Вас, се съобразете с квадратурата на имота си, която е основен фактор при избора на вид почистваща услуга. Вземете предвид и финансовите си възможности, без да ги надценявате или обратното – подценявате. Насладете се на постигнатите резултати и винаги, когато отново се нуждаете от професионално почистване на домове, се обадете на Клийн Хелп и бъдете готови да получите невиждани досега резултати.

Не е чак толкова трудно да живеем в дом като от корица на списание – красив, комфортен, модерен. Но за да се сдобием и ние с такова жилище, най-напред трябва да се погрижим за чистотата. А тя може да бъде наистина съвършена, стига да изберем правилния за нас партньор. Обадете се на Клийн Хелп!