Кой вид матраци най-често купуват клиентите онлайн

матрак

Както при мебелите така и при матраците се наблюдава богат асортимент от многообразни модели в онлайн пространството. А знаете ли, че потребителите имат конкретни предпочитания особено що се отнася до вида и офертите, на които се предлагат тези съществени за здравословния ни сън продукти? Днес ще ви разкрием кои са най-продаваните матраци онлайн магазин, защото това може да се окаже показателно за клиентите, на които им предстои да вземат разумно и отговорно решение за своите нужди и спокойни сънища.

Онлайн магазини – винаги добри оферти и качествени решения

Все повече магазини за мебели разнообразяват своя асортимент и предлагат на клиентите много интересни варианти за висококачествени матраци. Добрите оферти тук изобилстват и точно поради това е време да ви представим едни от най-продаваните и доказани модели.

Онлайн магазините отчитат ръст на продажбите при:

  • За бебешки легла. Освен, че са по-достъпни като цена тези модели са едни от най-лесно преносимите;
  • Единични двулицеви модели. Причините са аналогични като при бебешките;
  • Топ матраци. Още един много ключов артикул, от който всяко домакинство се нуждае, защото ролята на аксесоара е в това да защити основния и освен това да повиши нивото на комфорт при сън и почивка;
  • Двулицеви двойни продукти за здрав сън. Въпреки, че са по-тежки те се транспортират лесно, защото се завиват на руло.

Онлайн магазините предлагат и други варианти, но интересът към тях е по-слаб. Ръст отчитат изброените и именно факта, че са лесни за пренос ги прави толкова интересни за потребителите.

Защо е важно какъв матрак ще изберем от онлайн магазин

качествен матрак

Именно като основно средство за спокоен сън и здравословна почивка днес все повече клиенти избират да подменят стария матрак от онлайн магазин веднага щом усетят някакъв проблем и дискомфорт по време на своя отдих. Благоразположението на тялото е в основата на това винаги да се акцентира на такива висококачествени модели, които:

  • Ще се справят с хроничния недостиг на сън;
  • Ще повишат концентрацията ви;
  • Ще улеснят заспиването ви;
  • Ще намалят болките в гърба и кръста;
  • Ще се погрижат да намалите тъмните кръгове около очите;
  • Те тонизират не само тялото, но и духа.

За пълноценен и здрав сън е от съществено значение да се осигури такъв вид матрак, който наистина може да гарантира на спокойствие, удобство, комфорт, стилно и приятно излъчване. Ето я причината да ви поканим във виртуалната платформа Memo.BG, където ще откриете невероятно функционални и креативни идеи за да подобрите зоната за сън и почивка.