Ръководство и насоки за избор на бебешка количка

бебешка количка

Не са малко нещата, с които предварително да сте подготвени преди да посрещнете най-новия член на вашето семейство. Действително идеята за това да направите всичко необходимо и да проявите отговорност са част от новите ви ангажименти. И тъй като едно дете ще промени живота ви и ще го преобърне на 180 градуса то ето, че точно сега е момента да помислите върху избора на бебешка количка. След покупката на креватче ето, че идва момента, в който следва да запознаете малкия човек с околния свят. И как да стане това ако ли не с помощта на бебешки колички.

Първи стъпки

Сигурно се питате от къде да започнете. От цената, модела или избора на магазин. Всичко е важно и с оглед на това да получите оптимално добър резултат без да допускате грешки сега ще ви запознаем с първите стъпки, които имат специална роля за подбора на правилната, удобната и функционална бебешка количка. И така! Ето ги главните неща, върху които да се фокусирате, защото все пак е важно да тръгнете отнякъде:

  • Анализирайте пазара

Сигурно си мислите, че е трудно, но пък Интернет търсачките определено ще ви помогнат да намерите правилното решение и то без особени трудности. С анализирането на пазара ще можете да се ориентирате както в предлаганите модели така и цените на добрите варианти. Сред предпочитаните търговци на бебешки колички са онлайн магазин мебели Арена, където винаги можете да намерите супер оферти по отношение на качество и цена;

  • Изберете модел

Лятна, зимна, с два отделни коша, вариант 2 в 1 или 3 в 1… многообразието ви очаква в каталога на бебешки колички  mebeliarena.bg. Решението обаче се оказва доста трудно, защото е добре да се съобразите със сезона, в който е родено бебето, както и потенциалния период на нейното ползване. Може би ще се изненадате, че има родители, които буквално отглеждат децата си в лятна бебешка количка, която е супер евтина, защото бебето е родено през пролетта, а района, в който живеят не се отличава с някакви студове;

  • Функционалност

За да сте напълно доволни от количката, която ще закупите е добре да имате предвид някои нейни функции като например дали се сгъва лесно, колко тежи какви допълнителни екстри разполага, дали е достатъчно маневрена и т.нат. Всичко това има сериозно отношение към вашето удобство и това на мъничето.

След като вече сте си изяснили основните моменти е важно да пристъпите към покупка. От мебели Арена имат супер добри предложения както за бюджетни бебешки колички така и за луксозни варианти, които са достойни да бъдат ползвани от вашия принц или принцеса.

Завършващи щрихи

количка за бебе

Всъщност много може да се изпише за бебешките колички. Когато купувате много консултанти препоръчват първо да изпробване модела, който желаете да закупи. Освен прекрасния външен вид, стилистично оформена като дизайн и наистина красива бебешката количка следва да бъде съвършена и по отношение на:

  • Лекота при почистване

Тапицериите от най-ново поколение наистина са удивителни, защото в крайна сметка са удачни за почистване на петна дори с мокра кърпа. Освен това голям процент от тапициращите продукти има възможност за сваляне на калъфите и пране в пералня, което е едно невероятно улеснение за мама;

  • Лекота на количката

Със сигурност ако не сте имали възможността да ползвате детска количка си мислите, че е по-добре тя да бъде тежка, което да гарантира нейната стабилност на пътя. Да, ама не, защото си представете как ще повдигнете сама 20 килограмовото возило и още 10-тика кила бебе, придружено от още няколко килограма багаж. Не, това не е фитнес изпитание, а сериозна заплаха за кръста ви. Съвета на експертите по бебешки колички от mebeliarena.bg е да не се впускате в покупка на тежко возила, а да търсите такива, които са максимум 8-10 килограма;

  • Задължителните екстри

Накъде без удобствата, които могат да се окажат решаващи при капризите на времето. Сред нещата, които задължително трябва да притежава една количка са чадърче, дъждобран, покривало за крачета, чанта за багаж, поставка за чаша или бутилка вода на дръжката, регулиране на височината и местоположението на дружката и т.нат. И ако си мислите, че това е прекалено като брой екстри то по друг начин ще реагирате, когато вече станете реален ползвател на бебешка количка.

Каквото и решение да вземете за избор на бебешка количка то се водете от принципите за:

  • Безопасност на бебето;
  • Лекота при маневриране;
  • Практичност и функционалност.

Разбира се, че цената е важна, но тя пък не бива да е определяща за крайния ви избор. цени има всякакви – евтини, скъпи и нормални. Въпрос на индивидуална преценка е към коя категория продукти ще се ориентирате. Имайте предвид, че бебешката количка ще се ползва в период от около две години, което на практика е отговорност през цялото това време да гарантирате на детето си удобство, спокойствие и приятни моменти на открито. За забавните разходни на вашето бебче потърсете бебешки колички mebeliarena.bg.