Изберете функционална маса и разкрийте потенциала на трапезарията

маса

Като всяка една стая в дома ни и трапезарията трябва да бъде обзаведена подходящо и с функционални мебели. За да откриете правилната мебел, край която да се събира на вечеря семейството и да каните приятели, може да погледнете онлайн магазин leosmebel.bg и красивите трапезни маси там. Моделите и формите са разнообразни, което ще ви помогне да поръчате подходяща за вашата стая. Информирайте се за характеристиките на масата и спазете някой важни критерии в избора – за да бъдете сигурни в качествата ѝ.

Формата на масата за хранене leosmebel.bg е определяща за визията на стаята

Като артикул от който очакваме практичност – формата му играе важна роля и тя трябва да бъде обмислена внимателно.

Характеристики на предлаганите разновидности в leosmebel.bg:

трапезна маса
  • Правоъгълна – много подходяща за големи стаи и за клиенти, които обичат традиционното излъчване на трапезарията;
  • Квадратна – този модел на leosmebel.bg е по-интимна, защото хората настанени около нея са на по-близко разстояние. Подхожда на помещения с по-скромен размер;
  • Овална – тя е нещо средно между кръглата и правоъгълната. Изглежда много елегантно и уютно;
  • Кръгла – любим модел на много семейства. Тя не отнема от пространството и всички се чувстват удобно около нея.

Преценете колко хора ще ползват активно трапезната маса leosmebel.bg, какво е свободното ви пространство и тогава определете подходящата форма за вас.

Материалите от които се изработват артикулите са различни, но здрави и надеждни

Изберете материалът на трапезната си маса leosmebel.bg според стила, в който сте обзавели дома си. Маса от масивно дърво внася уют и топлина, но по-трудно бихте я вписали в съвременното излъчване на дома си. Актуалните дървесни плоскости MDF и ПДЧ перфектно замества дървото, като са взели от него всички положителни характеристики. Те са на по-достъпна цена и по-леки в сравнение с него. Излъчването на артикулите произведени от тях обаче по нищо не отстъпва. Техният огромен плюс е възможността да бъдат изпълнени в най-разнообразни цветови тонове. Макар и по-трудна за поддържане, стъклената подхожда идеално на трапезария в модерен вид , създавайки чувство за простор и елегантност.

Масата е най-внушителната мебел в трапезарията или отворената кухня. Истински централен елемент на това пространство. За да бъдете доволни през всичките години в които ще я използвате се доверете на надежден и отговорен търговец като leosmebel.bg. Смятаме, че ако днешните съвети бъдат приложени в избора на този артикул няма как да сбъркате и стаята ви ще бъде истински елегантна, практична и желано място за всички в дома ви.