Холни стандартни или Модулни секции, кое да изберем?

Здравейте, читатели на Estilo Furniture – мебелен блог за обзавеждане, интериор и декорация. Днес сме решили да засегнем дълго желаната тема за избор между холни секции (стандартен тип) и модулни секции.

Предимствата на модулните секции са доста, когато една мебел е на модули, имате повече възможности за комбинации на отделните елементи в помещението в което сте решили да има секция. Често такива мебели – секция на модули са предпочитани от домакините с нестандартна всекидневна и холово помещение. Какви са недостатъците? – недостатъците са, че няма достатъчно голям избор от модели на пазара, въпреки огромното количество мебелни магазини, както физически, така и онлайн магазини.

Стандартните холни секции, които не са „раздробени” на отделни модули пасват почти перфектно във всяко стандартно жилище, тип панел и това ги прави подходящи за огромна група от хора, които живеят в големите градове. Техният недостатък е, че съседа ви може да има същата секция, а ако желаете нещо по-разчупено няма как да стане, което до някаква степен „убива” чара на една секция с хубав телевизор.

Ценово нещата с холните стандартни секции и модулните такива са на кантар нещата. Не можем да кажем на 100% че стандартните секции са по – евтини, понеже има много красиви и дизайнерски пипнати модели, които се предлагат.

В посока качество, изберете нещо вносно, може от Полша, в момента повечето мебели на българският пазар са полски. Българските производители на мебели не са от най-предпочитаните, но пък са до 40% по-евтини. От такава гледна точка нещата се свеждат до бюджет и вкус, ако сте решили да заложите на по-скъпа мебел, която ще пасне идеално, но нямате средствата да я закупите разгледайте нашата категория мебели на изплащане, където ще намерите добри предложения за мебели на кредит. Някой кредитни компании имат добри промоции с 0% лихва при първи кредит, нещо което определено ще ви свърши работа.

Ако сте тръгнали да обзавеждате вашата всекидневна – хол напълно от горе до долу ви съветваме да разгледате и другите наши категории за правилен и точен избор на подходящите мебели, а именно:

Това е от нас, благодарим ви че отново ни се доверихте в търсенето на отговори за вашият интериор.